kertokaapa

Kukkerikuu
Molemmat olleet n. 11 kk ikäisiä aloittaessaan perhepäivähoidon (äitiysloma + kesälomaviikot). Alussa tietysti itkua äidin perään, mutta kyllä se siitä asettui kun tutustui ja oli muita lapsia. Meillä vielä hoitopäivät suht pitkiä pitkien työmatkojen takia. Onneksi olemme molemmat päivätöissä ma-pe, joten voimme pyhittää illat ja viikonloput kotiaskareisiin poikien kanssa ja ehdoilla.
 
Poika aloitti kotivuosien jälkeen tarhaelämänsä ollessaan 3v. itkua ja pelkoa, painajaisia ja perääntymisiä eli ei ollut hänelle mieluisaa. Odotti hakijaa koko päivän eikä uskaltanut osallistua kaikkiin juttuihin päivän mittaan. Henkilökunta vaihtui ja päivät olivat pojalla pitkiä. Aivan kammottava ensimmäinen vuosi.
 
miä vein tytön 3v hoitoon oltuaan isin kanssa kotona nuo ensimmäiset vuodet...pääsi perhepäivähoitoon ja on tosi ihana paikka,eikä ole ollu mitää ongelmii..yhden kerran itki kun jäi hoitoon...varahoitopaikkakinoli ihana kun tyttö oli siellä pari viikkoo....oon itekki ihmetelly että kaikki on menny näin hyvin!!! =) =)
 
Lapsi on 1v 4kk ja aloitti päiväkodissa viikko sitten´kun aloitin taas työt. Tällä viikolla hän on ollut tarhassa vielä lyhyitä päiviä. Alkuviikko meni hyvin, hän tykkäsi katsella muita lapsia ja kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Loppuviikolla alkoi jo itkukin tulla, kun alkoi karu totuus paljastua. On kuitenkin onneksi kiintynyt tarhatäteihin, ettei sentään heitä palkää. Saa nähdä miten jatkuu...
 
11 kk tyttö oli kun alotti.
Pari viikkoa itki joka aamu
ja tarras jalkaan kiinni, että piti
väkisin repiä irti.

Mutta sen parin viikon jälkeen
juoksi leikkihuoneeseen ku hullu,
eikä ois mun lähtöä varmaan
huomannutkaan, ellei olisi
huudellut heiheitä perään.

Jos ois voinut päättää, niin olisin
vielä pari kuukautta oottanut.
 

Yhteistyössä