kenenkään taapero ollut leikkauksessa?

  • Viestiketjun aloittaja odelia
  • Ensimmäinen viesti
odelia
Onko kenelläkään kokemusta taapero ikäisen leikkausesta? Olitteko yöt mukana sairaalassa?
Meillä eessä pieni leikkaus, mutta vaatii yön yli sairaalassa oloa. Olisi kiva saada kommentteja ja kokemuksia..
 
MOi!
Meidän poika leikattiin 5kk ikäisenä, kivestyrä. Nukutus hirvitti ,mutta onneksi kaikki meni hyvin, alle 6kk olevaa pidetään sairaalassa yön yli, Sain olla onneksi yön, en kyllä antanut muuta vaihtoehtoa. Arpea ei edes enään huomaa ja poika nyt 1v2kk.
=) tsemppiä!!
 
äiti vm-79
meidän tytär oli kaksi vuotias, kun todettiin aivokasvain ja siitä suoraan leikkaukseen. eka yö oltiin sairaalassa, mutta mut yöt sit hotellissa, sairaala eri paikkakunnalla missä me asutaan. päivät oltiin sairaalassa.
 
esikolta leikattiin vähän vajaa 6kk iässä nivustyrä, yö oltiin sairaalassa. Samaiselta esikolta on myös leikattu kitarisat ja putkitettu mutta ne ei vaatinu yöpymistä. Kakkoselta on leikattu kitarisat ja putkitettu, muttei myöskään oltu yötä.
 
Esikoiselta leikattiin kitarisa 2v iässä..mutta tehtiin päiväkirralla.

Keskimmäiseltä leikattiin kitarisa ja tähystettiin keuhkot noin 1v iässä, tällöin jouduttiin olemaan pari yötä sairaalassa seurannassa leikkauksen jälkeen kun tuli pieniä komplikaatioita, mutta onneksi kaikki meni hyvin. Sain olla itse pojan kanssa samassa huoneessa yötä ja päivät vietin myös siellä. Osastolla oli vanhempien huone, jossa kylmätilat eväille,mikro sekä kahvinkeitin javähän astioita.

Nyt ollaan menossa joulu-tammikuulla tuon keskimmäisen kanssa nielurisaleikkaukseen ja vähän jännittää, kun nyt ei mennäkään lastenosastolle, vaan ihan normaalille kirurgiselle osastolle, minne en voi kuulema jäädä itse yöksi (ikää pojalla nyt 4v). Lisäksi tuo nukutus jännittää melkoisesti edellisen leikkauksen komplikaatioiden vuoksi :/

Tsemppiä!

Kolmen äiti
 
Meillä poika 3kk kun halkioleikkauksessa. Pelotti aivan kamalasti, pääasiallisesti nukutus ja leikkauksesta toipuminen, mutta kaikki meni hyvin. Osastolla sai olla päivät sekä yöt mutta vanhemmilla oli myös mahdollisuus mennä yöksi kotiin jos halusivat. Tsemppiä!!
 
Meilläkin on kokemusta sairaalassaolosta, tosin ei leikkauksesta, mutta nyt mun pieni menee tähystykseen, jossa myös nukutetaan ja yötä ollaan, ainakin kaks, ehkä enemmänkin. Meillä saa äiti retkivuoteen samaan huoneeseen pienen kanssa ja käytännössä äiti hoitaa lasta ihan niin kun kotonakin. Ainoo poikkeus et ei oo kotitöitä, eli voi ottaa vaik jonku lehden mukaan, mitä lukee päikkäreiden tai nukutuksen aikana. Ja RUOKAA äidille (tai isille, jos isi mukana) sinne yhteiseen jääkaappiin, muuten siellä kuolee nälkään, ei välttämättä ehdi käydä syömässä tai ei raaskii jättää pientä vieraiden tätien armoille. Toivottavasti niin teillä kun meilläkin menis kaikki hyvin :hug: . Muistetaan toisiamme!
 

Yhteistyössä