Kenen elämää lama on kouraissut irtisanomisen tai lomautuksen muodossa?

  • Viestiketjun aloittaja lottovoitosta haaveileva
  • Ensimmäinen viesti
lottovoitosta haaveileva
Täällä yksi. Mies jäi joulukuussa työttömäksi. Meitä on varmaan tälläkin palstalla monta, joiden perheessä lama on vieraillut. En tässä tarkoita muuten menojen karsimista, vaan tosiaankin työn loppumista tai lomautusta. Sitä on kai vaan tultava toimeen vähemmällä. Huolestuttaa kyllä, kun lapsiakin on 5.
 
jk
kyllähän noita lomutuksia on meidän perheessä ollut jo vuoden ajan ja jatkuu varmaan ainakin tämänvuoden. Ei se elämä enää ole niin leveätä kuin ennen..kaiken ostaminen pitää harkita tarkkaan.
 
Miehen firmassa alkaa yt:t pian, mutta kyse on lyhyehköistä lomautuksista.
Eli tulee haittaamaan vain sen verran, että saakohan kesäloman pitää silloin kun haluaa ja osuisko ne lomautukset niin, et sais lasten hoitomaksuista vähän alennusta kun pitää kotona? mut jotenkin se uutinen oli kuitenkin aikaa lamauttava, kun kyseessä on kuitenkin iso, vakavarainen, voittoa tuottava pulju...
 
heissula
mun mies lomautetaa joka vuosi n.syys-lokakuusta tonne huhti-toukokuulle...että eipä tuo suuremmi vaikuta ku tottunu kituuttaa ku palkka muutenki ihan perseestä =( ja mä kotiäitinä,mut aina o kaikki saatu ostettua mitä haluttu =)
 

Yhteistyössä