Kenellä tulossa 4:s tai enemmän!?

Minkä ikäisiä lapsia? Täällä 7v,4v ja 1,5v ennestää ja nyt siis rvk 5 pitäs olla. Yllätysvauva, jos sellasia nykyaikana enää on|O En vielä tiedä itkiskö vai nauraisko, sen verran rankkaa näitten 3 kanssakin ollut:ashamed:
 
Meille on tulossa neljäs myöskin, menossa rv 26 nyt. Ennestään on lapset 7v, 6v ja 5v. Tämä oli meillä ehkä sellanen "puoliksi suunniteltu" juttu..... On sitä rankkoja aikoja ja sitten taas helpompia, ehkä nyt viimeinen vuosi on ollut helpointa, ehkä siksi tuli uskaltauduttua tähän rumbaan uudelleen... Pikkulapsiaika on aina enemmän ja vähemmän rankkaa, mutta eiköhän tämäkin tästä suju... :)
 
Meille on tulossa neljäs. Isommat on jo 13v, 10v ja 5v, joten alusta tässä taas tavallaan alotetaan.Juniorin pitäis tulla maailmaan parin viikon sisällä, mutta katsotaan nyt, on sitä ennenkin jouduttu odotteleen :headwall:
 
Meille kuudes tulossa. Edelliset on jo osasta isoja. Pojat 18-,pian 14- ja 9-vuotiaat, tytöt 17- ja 5-vuotiaat. Aikas lailla alusta täälläkin taas vauva arki alkaa, mutta eiköhän sitä taas pianpyöritä rutiinilla arkea. Pari viikkoa vielä olis aikaa tämän pikkukuutosen syntymään. Tyttöä lupailleet.
 
Meillekin tulossa neljäs helmikuussa, ja tunnustan ettei ollut kovinkaan suunniteltu juttu :whistle: Muut lapset 6v. sekä 3-vuotiaat kaksoset, joten hulinaa tulee riittämään.. Aluksi oli pari viikkoa aika hiljaista plussatestin jälkeen kun yritettiin ymmärtää tilannetta, mutta nyt ollaan jo totuttu ajatukseen neljännestä - joka saa kyllä luvan nyt olla se viimeinen :D
 
Meillekkin tulossa neljäs.Tytöt on nyt 6v ,2v5kk ja 1v5kk. Ja laskettuaika heinakuun 15 (siis noiden laskurien mukaan).Ihan yritetty ja toivottu vauva on:heart:
Ehkä se sinullekkin iloksi muuttuu alku shokin jälkeen?.oliko tarkoitus että teille ei enää lapsia tulisi?
 
viides tulossa, ennestään löytyy 9v,8v,vajaa 6v ja viikon päästä 1v. Nyt puolessa välissä raskautta mennään. Nämä riittää meille. Toivotaan ettei ehkäsy petä missään vaiheessa, muuten sitten tuleepi lisää. Strelisiaatio olis vrmaan meille paikallaan, vaikkei sekään kai mikään 100 varma ole :D
 
:) No tuota, ei olla oikein lapsiluvusta ikinä puhuttu mutta jotenkin vaan tuntunut itsestäänselvältä että nämä 3 riittää...Toivottavasti tosiaan iloksi vielä muuttuu, itse ainakin jo paremmalla mielellä. Hirveitä itkukohtauksia ollu ja ärsyttää kun mieskään ei puhua pukahda:kieh: Vielä kun pääsis tuonne jouluun asti, niin olis turvallisimmilla vesillä kun joskus saanut km vkolla 15 : /
CrystalBlue teillä ainakin jo hyvän ikäsiä muksuja, ja saa tuo 1veekin sitte kaverin=)
 
viides tulossa tyttö 9v ja pojat 7v, 4v, 1,5v ja tän viidennen laskettuaika kesäkuussa ja kanssa sellanen yllätys tapaus =) hassua että näin monen jälkeen voi vielä yllätyksiä olla, luulis niinku tietävän kuinka homma toimii..... : /
 
Ihana lukea että muillekkin tulee näitä ylläri vauvoja=) Aluksi olin järkyttynyt nyt odotan jo ilolla huomenna rv 20. Vanhemmat lapset ovat kaikki tyttöjä 13,6 ja 4 vuotiaat.
Lapsi luvun piti olla täynnä, mutta eipä ollutkaan vaan hormonikierukka petti ja nyt sitten odotetaan pikkuista. Meillä onkin kesä, syksy ja talvi vauvat eli keväthän tästä vielä puuttuikin;)
 
Ihana lukea että muillekkin tulee näitä ylläri vauvoja=) Aluksi olin järkyttynyt nyt odotan jo ilolla huomenna rv 20. Vanhemmat lapset ovat kaikki tyttöjä 13,6 ja 4 vuotiaat.
Lapsi luvun piti olla täynnä, mutta eipä ollutkaan vaan hormonikierukka petti ja nyt sitten odotetaan pikkuista. Meillä onkin kesä, syksy ja talvi vauvat eli keväthän tästä vielä puuttuikin;)
No niin, nyt saatte sitten vielä sen Kevätvaavin ;)
 
Tänne myös neljäs tulossa. Lapset 13v, 11v ja 4v, keskimmäinen tyttö. Tekovaiheessa, tai raskauden suunnittelussa oli pikkuista vääntöä miehen osalta. Pehmeni kyllä ajatukseen. Nyt itsellä olo, että mihin sitä on ryhdytty...varmaan johtuu hormooneista. La on 28.6.
 
känkkäränkkä
Meillekin tulossa ylläri nelonen, raskausviikkoja ehkä 6. Viikon verran asiaa mietittiin, itselle päätös oli helppo isännälle totaalinen pommi, mutta kyllä meille vielä yksi vauva mahtuu:heart:
Ennestään meillä on 2v,4v ja 6v lapset, varmasti piisaa hulinaa ensi kesänä :D mutta kai siitä hengissä selvitään!
 
Neljäs tulossa meillekin, ennestään tyttö 5v, poika ens viikolla 3v ja poika ens viikolla 1v 8kk....neljännen la osuu kuopuksen 2-vuotispäivään eli nyt on menossa rv 21+3! Neljäs on yhtälailla enemmän ja vähemmän suunniteltu ku kolme ensimmäistäkin, yllätys ei kuitenkaan missään nimessä =) Jos kaikki menee hyvin ja loppuun asti selvitään, ni uskon, että hyvin pärjätään, tulee pienimmille sentään pari vuotta ikäeroa, kun keskimmäisellä ja kuopuksella sitä on vain päivälleen 1v 4kk.
 
Tännekkin tulossa neljäs =) Lapset on 6v., 4v. ja 2v. Täällä meneillään raskausviikko 15+0. Mun ja miehen ensimmäinen yhteinen lapsi.Odotetaan siis yhtä innolla kuin esikkoa :LOL: Ja muutenkin kun lapsi tulee olemaan ihan eri näköinen kuin sisaruksensa niin odotan mielenkiinnolla mitä lapset sanovat uudesta siskosta/veljestä.
 
moikka vaan kaikille!

Täällä odottelen viidettä ja viimeistäni, raskausviikkoja on 23 ja risat. tää tuleva maaliskuun alupuolen pikkuinen on mun mieheni kanssa toinen yhteinen lapsemme. nuorimmaisemme on juuri 1 täyttänyt. Muut lapset ovatkin isoja: pojat 19 ja 15 ja neiti 12 sekä miehelläni on ennestään 9-vuotias neitokainen. Että katrasta on.

Ihan suunniteltu tää viimeinen on, kaveri nyt yksivuotiaalle. mutta sitten saa loppua. Alkaa ikääkin jo olla, kun 39 tuli mittariin eli lapsiluku alkaa olla täynnä. Näin ajattelen. Vaikka nuorimmaisellani on eri isä, niin samaa näköä kyllä löytyy sisaruksiin kun vertaa.

Tsemppiä vaan kaikille "suurperheen" äideille! Onneksi meitä on!
 

Yhteistyössä