Riikka runnaa: jytkyttämässä myös pk-yritykset kovaan kasvuun!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Käänne on ollut oikeistomedian ja talousoikeistoekonomistien esiintuloissa vireillä OrpoPurran alusta asti ja vieläkin odotetaan.

Miksiköhän oikeistomedian ja oikeistoekonomistien ennusteet olivat Marinin kaudella aina toteutunutta huonommat ja nyt hehkutetaan koko ajan parempaa mitä toteutuu 🤭
 
vierailija
Englannissa 16 vuoden piina ja ongelmat ratkaistiin heittämällä konservatiivit (oikeisto) pihalle ja valitsemalla Labor Party (vastaa Suomen Demareita) valtaan.

Ranskassa myös sama suunta.

Kuinka syvälle Suomen pitää vielä ajautua että nykyisestä oikeistohallituksesta päästään eroon aiheuttamasta enempää vahinkoa?
 
vierailija
Käänne parempaan mistä? Maailmanlaajuisesti on nousukausi ollut jo pari vuotta covid-laman jälkeen, ja Marinin hallituksen jäljiltä työllisyyskin oli suomalaisittain huipputasolla. Se on tietenkin totta, että minkäänlaista kasvua ei Suomessa ole tapahtunut yli vuosikymmeneen eivätkä yritykset investoi, mutta se nyt vaan on maan tapa. Liian pieni markkina ulkomaalaisille ja suomalaiset taas eivät osaa tai uskalla. Tietty jos siihen tulisi muutos, niin se olisi näin paikallisesti käänne parempaan, mutta eipä taida olla siitä kyse.
 

Yhteistyössä