Kenellä on Netflix? Mitä teillä on "suosittuja netflixissä?"

ei ole samat
Noista on Iron Sky, Star Trek ja Late Lammas mutta sitten on hiton pitkä liuta muita, esim Mad Men, Weeds, Spartacus. Musta tuntuu että tolla mun listalla on nimenomaan muutama sellainen jota mä olen paljon katsonut, ei millään voi olla edes kymmenen suosituimman joukossa koko palvelussa joku random natsidokumentti esim.
 
"Vieras"
Ihan erit on minulla, ei ole mitään Late Lampaita, kun ei ole tullut lastenohjelmia katseltua. 24, Pako, Gossip Girl, Uusi Sherlock, Muodon vuoksi, Planeettamme maa.

Minusta nuokin on valikoitu aikaisemmin katsottujen perusteella. Stargate kyllä on, ja SG Atlantiskin, mutta ensin mainittua tuli yksi jakso katsottua vanhojen muistojen vuoksi.
 
"vieras"
Elokuvat: Sherlock Holmes, New Year's Eve, Topi ja Tessu 2, Iron Sky, Hölmö hullu rakkaus, Finias ja Ferb, Dino seikkailee 2, Shrek kolmas, Happy Feet 2, Klovni, Napapiirin pikajuna, Karvinen 2, Yli Aidan, Paavo Pesusieni, After Porn Ends, Joulupukki ja noitarumpu, Karhuveljeni Koda 2, Yksin kotona 2, Eternal Sunshine, J. Edgar, Jali ja suklaatehdas, Millenium trilogia, Seal Team Six, Thumbelina, Wallace & Gromit, Spirit, Robots, Out Of Time, Lilo & Stitch 2, 9, Rakkauden kahvila, Taken, Aladdin & varkaiden kuningas, Shooter, Joutsenprinsessa, Love in Manhattan, Jackass numero kaksi, Tartunta, Kaameat pomot ja Sikin sokin saduissa.

Sarjat: Bamse, Mansikka Marja, Breaking Bad, Vaaleanpunainen pantteri, Viidakkovekara Juuso, Oscar's Oasis, Gossip Girl, Sons of Anarchy, Drop dead diva, Dexter, Terra nova, Weeds, TopGear, Bones, Dreamworks lyhyet tarinat, Paljastavat valheet, Californication, How to train your dragon, Valehtelevat viettelijät, Silta, Agatha Christie's Poirot, America's funniest homevideos, Pako, Fringe, Lewis, Glee, Pikku prinsessa, Nuori Sherlock, The 4400, Vampyyripäiväkirjat, Arrested development, Pikku Britannia, Kung fu pandan tajuttomat salaisuudet, The Walking Dead, Twin Peaks, Madmen, Shrek-tarinat, Viimeistä päivää, Topgear best of u.k, Muodon vuoksi.

Nää on siis ihan erikseen siinä lueteltu, ennen oli samassa.
 
"Vieras"
^Me ei olla katsottu Late Lammasta, Oscars Oasista, Star Gatea eikä Iron Skytä. Vaaleanpunaista Pantteria ollaan katsottu joka ilta ja noita muita mainittuja satunnaisesti.
No, se heittää siihen siis niitä ehdotuksia myös samankaltaisuuksien perusteella. Monet noista suosituksista sisältävät maininnan: "Koska katsoit..."

Nuo suositukset tuntuvat vähän muuttuvan aina sitä mukaa, kun sisältöä ehtii katsoa enemmän.
 
[QUOTE="Vieras";27902378]No, se heittää siihen siis niitä ehdotuksia myös samankaltaisuuksien perusteella. Monet noista suosituksista sisältävät maininnan: "Koska katsoit..."

Nuo suositukset tuntuvat vähän muuttuvan aina sitä mukaa, kun sisältöä ehtii katsoa enemmän.[/QUOTE]

Juu, valikoimaan pystyy itse vaikuttamaan. Mun käsittääkseni kuitenkin nuo "suositut netflixissä" liittyisi kaikkiin netflixin käyttäjiin.
 
square moon
[QUOTE="Vieras";27902378]No, se heittää siihen siis niitä ehdotuksia myös samankaltaisuuksien perusteella. Monet noista suosituksista sisältävät maininnan: "Koska katsoit..."

Nuo suositukset tuntuvat vähän muuttuvan aina sitä mukaa, kun sisältöä ehtii katsoa enemmän.[/QUOTE]"Suosittuja Netflixissä" ei luulisi olevan mikään suositus sen perusteella mitä olet itse katsonut.
 
Jos on FB-tilin yhdistänyt, ni ne suositut tulee silloin ainakin kavereiden katsomista sekä omista valinnoista. Näin ainakin ystävällä, kun ihan alettiin asiaa tarkastelemaan :D
Meillä vaihtelee nuo "suosittuja netflixissä" paljonkin, yleensä pelkkää lastenohjelmaa kun niitä sieltä tulee paljon katsottua. Joten en usko, että se oikeasti on mikään 'eniten katsotut'-lista.
 

Yhteistyössä