Keinolihan tuotanto alkaa 2025 – Suomeen maailman suurin tehdas, jossa valmistetaan naudanlihaa

vierailija
Onko se ihmisen kehittämää "lihaa" jostain ainesosista. Vai onko se soluista normaaliin muotoon menevä, vaikka naudanliha tai kananliha. Mitä erilaisia riskejä siihen liittyy? Entä lisääkö joku lisäaineita siihen, jolloin se ei ole enää luonnollista. Entä suolausasiat myöhemmin. Vai onko luomua vastaava. Mitkä ravintoaineet kasvatetulla keinolihalla olisi, miten sen puhtaus varmistetaan tai veden puhtaus, tilojen puhtaus, alustat tai maljat. Sielua siinä ei ole mukana ilmeisesti onneksi(?), mutta onko elämänenergiaakaan kuten muissa ruoissa vai tyhjä. Miten eri alan ihmiset tätä pohtivat filosofisesti?
 

Yhteistyössä