kaveri totuttelee elämään uusperheen kanssa...

Ja nyt ne on menossa naimisiin. :eek: Kaikki tapahtuu kovin äkkiä.
Mulla jotenkin huolestuttaa vaikka tiedän että varmaan mies on ihana ja huolehtivainen,mutta kaikki asiat tapahtuu yhtäkkiä tämän kesän aikana!!
Muuttavat yhteen ja menevät naimisiin.Heillä on yhteensä 5 lasta,ikähaitari 6-17.v.Monesti on tehnyt mieli sanoa,että oisko voinut odottaa ja katsoa rauhassa tilanne,koska tiedän että jo nyt kaverilla hermoja kiristää muutto ja lapset..plaa ja plaa...kiitos että sain tilittää!! :ashamed:
 
Onneks mul on mies joka jarruttelee enemmän.. siis saanut mutkin tajuamaan että ei meillä ole mikään kiire mihinkään.. voidaan yhdessä olla vaikkei asutakaan saman katon alla ja olla naimisissa.. ja toisaalta jo kerran ton kokeneena myös ite viisastunut ettei kannata kiirehtiä..
 
Meillä kaikki kyllä tapahtu tosi nopeesti, kihloihin, muutto yhteen ja naimisiin puolessa vuodessa. Tilanne oli kait siitä helpompi että lapsia ei ole kun mun miehen kohta 5v tytär. Vaikka rankkaa se oli alussa meille molemmille tytöille totutella! N. puoli vuotta saman katon alla jatkuvasti nii sitte alko sujua erinomaisesti!! =) Nyt on tulossa perheenlisää ja tämä 5v myös ihan innossaan!
 

Yhteistyössä