Kaupassa ei syödä maksamattomia tuotteita!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";23184682]Ja kusessa ovat sitten, kun se mussu on finninaamainen teini.[/QUOTE]
Takoitinkin, että ne vanhemmat ovat lirissä sen teininsä kanssa, joka vaan ottaa sen, minkä tarvitsee. Siis mikäli heillä on mitään moraalikäsityksiä.
 
[QUOTE="juuri";23184827]Se on silti väärin jos et maksa tuotteesta ja teet sitä ilman lupaa. Aivan yksi ja sama mitä selvitätte.[/QUOTE]

Tietenkin olisi väärin jos ei maksaisi tuotteesta tai tekisi ilman lupaa.
Viestini sisältö olikin, että joissain liikkeissä asiakkailla ON kauppiaan lupa ja kehoitus maistaa ennen kassaakin.
:)
 
erratic
Taasko tätä voi huoh. Maksamatonta tavaraa ei syödä, mutta hätätapaukset erikseen. Hätätapauksiin luettelen mm. diabeetikkojen hypot --> mehua tms ja jos vaikka kesällä hirmuhelteellä ei ole yhtään vettä mukana, ostokset pakko tehdä, kassalle kilometrijono ja lapsi kauppaan kävelemisestä läkähdyksissään, silloin voisin antaa lapselle vesipullon hyllystä ja kassalla maksu.
 
Ihan hätätapauksessa oon lykännyt pillismoothien pojalle naamariin kun on verensokeri liian alhaalla. Tasan kerran on näin päässyt käymään. Se on kaikkien ympärillä olevien hermojen ja korvien parhaaksi. Ja vaikka tuo osaa kävellä, ei sitä ongelmaa ole että ottais ite mitään mistään koska on ihan silkka mahdottomuus päästää tommosta vapaaksi kaupassa. Muuten menis kaikki aika perässä juoksemiseen, kitinään ja retuuttamiseen. Yhden omenapussillisen täyttämisen lomassa käytäis ainakin viisi painiottelua. Iso kiitos autokärryjen, ja etenkin niiden turvavöiden, keksijälle. Sieltä on hyvä huudella mummoille.

Ps. Pienet aakkoskeksipussit/muumirusinat käsilaukussa on myöskin erittäin paljon arkea helpottava juttu...
 
ärsyttää
Itseäni ärsyttää, kun pennut kauhovat esim. irtokarkkeja laarista suuhunsa sitä mukaa kun ehtivät. En ole koskaan nähnyt, että vanhemmat komentaisivat lapsiaan tällaisesta, vaikka ovat ihan vieressä :eek:

Joskus isossa marketissa on tullut vastaan tilanteita, joissa lapsi on linnoittautunut jonkun muropaketin kanssa istumaan muiden tavaroiden päälle, ja mättää auki repimästään paketista muroja suuhunsa. Mietityttää, että ostavatko vanhemmat edes noita avattuja tuotteita, vai nakkaavatko vain jonnekin hyllyn alle piiloon... Usein nimittäin näkee kassojen lähellä ihan vääriin paikkoihin jätettyjä avattuja tuotteita.
 
"taas"
Taas näkyi kaupassa joku muutaman vuoden ikäinen muksu, joka istui ostoskärryssä ja veteli sieltä mitä lystäsi, murusteli sämpylöitä pitkin lattioita ja haroi mm. kananmunakennon auki... Äiti oli liian keskittynyt tutkimaan jotain tuoteselosteita, eikä tehnyt mitään estääkseen penskansa puuhia :eek:
 
Huom harmaana
[QUOTE="taas";23206533]Taas näkyi kaupassa joku muutaman vuoden ikäinen muksu, joka istui ostoskärryssä ja veteli sieltä mitä lystäsi, murusteli sämpylöitä pitkin lattioita ja haroi mm. kananmunakennon auki... Äiti oli liian keskittynyt tutkimaan jotain tuoteselosteita, eikä tehnyt mitään estääkseen penskansa puuhia :eek:[/QUOTE]

Välittömästi ilmoitus lastensuojeluun!
 
Ja tänä aamuna kun pikaisesti kipaisin hakemaan kerholaisille nuotiollagrillattavaa, niin TAAS se kauppias istui paappojen kanssa penkillä ja mutustivat jotain pullanpuolta kahvin kanssa! Ihan satavarma olen että eivät asiakkaat maksaneet tarjottavia, mutta se voi olla että joku osti maistiaisen innoittamana usemmankin Lillkungan pitkon...
:)
 
OT
Huvittavaa on se kun olet kassalla ja menet pakkaamaan, jos siinä vieressäsi toinenkin pakkaa hän ottaa aina juuri siitä reunasta omat kamasa pois aivan kuin pelkäsi että toinen niihin koskisi :D
ymmärrän että ensin pakataan kassiin painavat mutta huvittavaa on se kun aivan kuin kilpaa hän hihnan kanssa tappelisi
 
hup
Ja minähän annan kesäkuumalla lasten juoda vesipullon jo kaupassa. Koskaan ei ole mitään sanomista asiasta tullut muualta kuin tämän palstan kautta, päinvastoin parikin kertaa kassa on sanonut, että toki noin voi tehdä. Minä en ainakaan aio tämän palstalaisten mielipiteiden perusteella hankaloittamaan elämääni. Välillä toivoisin, että muutkin pitäisivät lapsensa tyytyväisinä kaupassa tai jättäisivät kotiin. Rasittavaa katsella perjantai-iltaisin perheitä viettämässä yhteistä laatuaikaa citymarketeissa. Lapset itkevät väsyneinä ja nälkäisinä ja vanhemmat keräävät tuskastuneina ostoksia. Eikö olisi toisen olla iltatouhuissa kotona ja toisen tehdä niitä viikko-ostoksia?
 
Joo, näin on, että onhan tästä jauhettu! Mä joku päivä vielä testaan sen, että nostan sen olut-lootan sinne kärryihin ekana, ja alan särpimään siitä samalla kuin teen sitä muuta kauppakierrosta.
Minä voisin kokeilla tuota.
Uskon että kauppias korkeintaan hymähtäisi, jos sitäkään... mutta muut mummelit saisivat säpinää kuiskuihinsa ja sehän aina plussaa.

Tuo tietenkin kiinni kaupasta. Isossa marketissa ei varmasti olisi suotavaa.
 

Yhteistyössä