kastike kuivatuista sienistä

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja hmm
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/sailonta/kuivaaminen/sienten_kuivaus/

"Kuivattuja sieniä voi käyttää kuten tuoreitakin. Ennen ruoaksi valmistamista kuivatut sienet yleensä liotetaan, 1 dl sieniä, 2 - 3 dl vettä. Liotusajaksi riittää noin puoli tuntia. Liotusvesi voidaan lisätä ruokaan, ellei se ole kitkerää."

Kastikeohjetta ei ole, mutta ihanan suppilovahverokeiton ohje löytyy keittiöstä. :heart: Ja suppilovahveroista tulee myös mahtavaa sienisalaattia. :p
 
Mä olen liottanut vartin verran vedessä ja sitten käyttänyt samoin kuin tuoreet.
Suppilovahveroista saa helpon kastikkeen paistamalla ensin sienet ja sipulia, sekaan purkki ruokakermaa ja mausteita maun mukaan (itse laitan valkopippuria, suolaa ja paprikajauhetta).
 

Yhteistyössä