Porsaan pihvien kastikkeesta!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja avuton
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
A

avuton

Vieras
Neuvokaas uusavutonta kun nyt paistan marinoituja porsaan kaslerpihvejä, niin sitten kun oon ne paistellu kypsäksi ja haluan niiden sekaan kastikkeen, niin heitän sinne ruokakerman sekaan, tarviiko muuta?
Pitääkö vehnäjauhoja laittaa?
 
Ei tarvi vehnäjauhoj. Ja ne Maizenat ym on parempia kastikkeen suurustajia kuin vehnäjauhot. Mäkin olen oppinu vasta hiljan niitä käyttämään mut kannattaa tutustua!
 
Alkuperäinen kirjoittaja ä:
Ei tarvi vehnäjauhoj. Ja ne Maizenat ym on parempia kastikkeen suurustajia kuin vehnäjauhot. Mäkin olen oppinu vasta hiljan niitä käyttämään mut kannattaa tutustua!

Kyllä mullakin maizena käytössä kun teen jauheliha- tai makkarakastiketta, mut voiko ne siis heittää sinne pihvien sekaan ne maizenat?
 

Uusimmat

Yhteistyössä