karstaa 3kk ikäisellä??

on normaalia... Meillä on kanssa ja tyttö on 3 kuukautta. Esikoisella on oikein karstaongelma ollut välillä, vaikka pestään ja harjataan tukkaa paljon. Toisten päänahka vaan on herkempi karstalle. Voit laittaa vauvan päähän parin tunnin ajaksi öljyä, vaikka vauvaöljyä ja sitten sillä vauvaharjalla harjailla ja lopuksi pestä lapsen hiukset, niin pitäisi pikkuisen ainakin auttaa...
 
Meilla alkoi olemaan karstaa n 2kk ja ensin ajattelin etta katsellaan ja harjaillaan, mutta se oli jotenkin ikavan nakoista ja tuoksuista. Ma en saanut sita tolla oljykonstilla lahtemaan, mutta pitemman kylvyn jalkeen hieroin ihan kevyesti harsokankaalla ja lahti kaikki pois eika toistaiseksi ole takaisin tullut..
 
Heip,

Kokeilkaapa emulsiovoidetta nimeltään Kelual. Myydään apteekissa 50 ml:n tuubissa. Meidän pojalla oli kanssa kovin sitkeätä karstaa ja koitin myöskin useita kertoja öljytä päänahkaa ja harjata pois, mutta aina vaan tuntui uusivan. Tämä Kelual-voide oli ihme!! Muutaman kerran (taisin laittaa kolmasti) jälkeen ei enää minkäänlaista karstaongelmaa!Ohjeessa sanotaan, että voidetta tulisi hieroa päivittäin päänahkaan, vaikutusaika n 15-20 min, jonka jälkeen tulisi pestä shampoolla pois. Itse tein niin, että kerran/kaksi viikossa (kylpypäivinä) laitoin tuon voiteen päänahkaan vaikuttamaan ja pesin pois. Toimi siis myös näin! Tiedossani on myös muilta erittäin hyviä kokemuksia tästä voiteesta! Suosittelen!
 

Yhteistyössä