Kermassa uitettua läskiä, joka on sivelty voilla. Jotain sellaista. Missään nimessä ei mitään porkkanaa ainakaan, kun se gi on niin kamala.Alkuperäinen kirjoittaja Gloria:Mikähän olisi?
Bulgarian jukurtti ja siihen sekaan marjoja tai Valion mehukeittoaAlkuperäinen kirjoittaja Gloria:Mikähän olisi?
Karppiruokavalioon kuuluu kylläkin myös vihannekset.Alkuperäinen kirjoittaja karppi:Kermassa uitettua läskiä, joka on sivelty voilla. Jotain sellaista. Missään nimessä ei mitään porkkanaa ainakaan, kun se gi on niin kamala.Alkuperäinen kirjoittaja Gloria:Mikähän olisi?
Kyllä porkkana sopii karppailuun, ainakin mun ruokavaliooniAlkuperäinen kirjoittaja Yksvaan:Mutta ei porkkana.
Turkkilaista söin juuri mehukeitolla. Ja suolapähkinöitä vähän.
No niin munkin.Alkuperäinen kirjoittaja Tallu -:Kyllä porkkana sopii karppailuun, ainakin mun ruokavaliooniAlkuperäinen kirjoittaja Yksvaan:Mutta ei porkkana.
Turkkilaista söin juuri mehukeitolla. Ja suolapähkinöitä vähän.
En mä ole oikein vielä tutustunut. Itse en siis kyseistä harjoita, mutta mun mummu on lähes karppiruokavaliolla ja on tulossa to synttärikahville ja ajattelin, että jotain olis mukavaa tarjota kun muut syö kuitenkin jotain herkkujaAlkuperäinen kirjoittaja Tallu -:Ap, oletko karppaus.infoa lueskellut? Siellä resepteissä on kivoja pikkusuolaisia ja jälkiruokia.
Jep, kannattaa kokeilla itsekin Olo on todella paljon parempi karppiruokavaliolla. Mutta jos rahkaa aiot laittaa, niin mausta se makeutusaineella (tai hedelmäsokerilla), stevia tosin kuulemma olisi kaikkein paras (en ole kokeillut itse) eli oikeaa sokeria pitää vältellä.Alkuperäinen kirjoittaja Gloria:En mä ole oikein vielä tutustunut. Itse en siis kyseistä harjoita, mutta mun mummu on lähes karppiruokavaliolla ja on tulossa to synttärikahville ja ajattelin, että jotain olis mukavaa tarjota kun muut syö kuitenkin jotain herkkujaAlkuperäinen kirjoittaja Tallu -:Ap, oletko karppaus.infoa lueskellut? Siellä resepteissä on kivoja pikkusuolaisia ja jälkiruokia.
On muuten ollut hänelle todella onnistunut ruokavalio, ennen ollut todella vaikeaa pudottaa painoa, nyt tippuu hienosti, eikä nälkää tarvitse nähdä
Hmm.. mielenkiintoista - en osaa edes kuvitella makuyhdistelmääAlkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita:Parsakaalia, joka keitetty kuohukermassa. Sekaan vaniljatanko. =)