Karmeat menkkakrampit ja suolen tyhjeneminen

Heippa! Kopsaan tämän tännekin tuolta synnytyspuolelta...
Onko kenelläkään muulla ollut tällaista, että loppuraskaudessa saattaa tulla toistuvasti kovia "kipukohtauksia", ikäänkuin tosi kovia kuukautiskipuja ja samalla tyhjenee suoli tehokkaasti? Mulla nyt viimeiset parisen viikkoa jatkunut tämä, että vähän väliä iskee kurjat kouristelut (supistelee siis menkkamaisesti) ja sitten saa juosta suolta tyhjentämässä. Myös pahaa tekee tuolloin, mutta oksentanut en ole. Tätä saattaa kestää n. tunnin verran, kunnes olo helpottaa siinä määrin, että pahimmat menkkasupistuskrampit helpottaa ja jäljelle jää vain astetta lievempi supistelu. Ja aamulla saattaa olla niin, että ihan kuin mitään ei olisi ollutkaan!
Odotan nyt siis jo neljättä ja muistelen, että toisen kohdalla oli vähän samankaltaista muutama viikko ennen synnytystä. Nyt on menossa rv 37+4. Alkaa masentaa, että voiko tämä jatkua mahdollisesti vielä 4-5 viikkoakin! :/
Muuten ei olisi kiire synnyttämään, ihan kärsivällisesti odottelen muuten, mutta nää inhottavat krampit ja supistukset vähän tekee kurjaksi tätä odottamista... Ja kun se suolikin on jo tosiaan useampaan otteeseen tässä parin viikon aikana tyhjätty.
Mites muilla, onko ollut pitkään tällaista? Vai voisiko tässä edes pienen pieni toivon kipinä elää, että kohta voisi jo päästä tositoimiin??
Kiitos vastauksista :)
 

Yhteistyössä