Sehän on ihan makuasia miten tekee, ei vaikuta lopputulokseen millään lailla.kiitos näistä ohjeista.
kaikissa tuppaa olemaan vaan tuo et tee pötkö ja jaa sitten paloiksi ja pulikoi.
miksi mulla mielikuva et mun mummon kanssa aina kaulittiin levy ja siitä sitten sai painaa jauhoon kastetulla lasilla pyöreän piirakan joka tietenkin sit viel pulikoitiin hiukan ovaalin malliin..eikö kukaan muu ole moista tekniikkaa käyttäny??
Tuolla tyylillä on oltava aika sukkela ettei ne kuoret kuivu siinä pöydällä kun sitten repeävät, tietty jauhoja päälle. Mä teen niitä pikku palloja joita vähän litistän, jauhotan ja laitan kelmun alle piiloon. Saa siinä rauhassa pulikkaa heiluttaa ja yksi kerrallaan täyttää. Kun ei käy mulla niin nopeaan kuin mummon taikasormillakiitos näistä ohjeista.
kaikissa tuppaa olemaan vaan tuo et tee pötkö ja jaa sitten paloiksi ja pulikoi.
miksi mulla mielikuva et mun mummon kanssa aina kaulittiin levy ja siitä sitten sai painaa jauhoon kastetulla lasilla pyöreän piirakan joka tietenkin sit viel pulikoitiin hiukan ovaalin malliin..eikö kukaan muu ole moista tekniikkaa käyttäny??
Hävikkiä ei jää yhtään vaikka lasillakin tekee.Sen reikäisen loppulevyn voi myös käyttääSehän on ihan makuasia miten tekee, ei vaikuta lopputulokseen millään lailla.
Mä olen tottunut tekemään mummon ohjeen mukaan ensin pötkön ja siitä kuoret, koska sillä tavalla taikinan hävikki jää pienemmäksi.