Kap Verde lasten kanssa?

Kenellä olisi kokemuksia Kap Verden lomasta lasten kanssa?
Olemme tammikuun alussa lähdössä matkalle, ja nyt on kohdemaa vähän hakusessa. Perinteinen (hyväksikin havaittu) Kanariansaaret toki mielessä, mutta mitenkähän lomailu sujuisi Salin karulla "kuumaisemassa"?
Netistä olen kaivellut kokemuksia, ja kyllä jakaa mielipiteet; paikasta joko tykkää tai ei. Lähinnä nuo lapsikokemukset kiinnostaa tietysti.

Mukaan lähtee 4 lasta ikähaarukassa 1v-12v, joten aika monta kohdetta olan joutunut torppaamaan jo sen vuoksi, että emme mahdu samaan huoneistoon. Esim aurinkomatkojen Dominikaaninen tasavalta menee sivu suun, huomenna kuulen lomamatkojen Kuuban kohtalon....siellä oli jostain syystä ajatus, että mielellään vain yksi lapsi/huoneisto!

Oikeastaan Kuuba, Dubai, Kap Verde....kaikki nuo kiinostaisi. Thaimaa ja Egypti ei ole kohdelistalla....

Kokemuksia, vinkkejä?
 
Moikka, Olimme vaimon kanssa vuosi sitten kap verdellä enkä näe mitään syytä miksi ei sinne voisi lasten kanssa mennä. Kannattaa vaan rasvata lapset kunnolla aurinkoa varten, koska paikassa tuulee eikä sitä auringon porotusta huomaa niin hyvin. Myöskään ei kannata päästää mereen, aallot ovat isoja ja aikuisillakin vaikea taistella niiden kanssa. Suosittelen lämpimästi, hyvät ruuat, lämpöä piisaa yms. Ainoa miinus on "paikalliset" tummaakin tummemmat ihmiset, lyöttäytyvät väkisin seuraan ja yrittävät myydä tavaraa. Aina käsi ojossa kättelemässä ja viemässä kaverin basaariin. Ennemmin tai myöhemmin siihen menee hermo, kehotan olemaan vain tyly, "Fine thanks, no thank you" vie sinut pitkälle :)
 
pepe8, kiva kuulla, että tekin piditte paikasta!

Taidamme tosiaankin pitäytyä hiekkahommilla vain rannalla, hotellin altaat varmaan turvallisempia uimiseen. Melkein hiukan huolettaa, kerkeääköhän finnmatkojen hotelli valmistua määräaikaan mennessä. Hotellin nettisivuilla on aika karuja kuvia päivitettynä ja kohta sinne aletaan majoittaa matkailijoita;) Noh, mielenkiinnolla odotamma...
 
Lomaterveisiä Kap Verdeltä, Salin saarelta. Erittäin turvallinen paikka lapsille ja mahdollistaa totaalisen lepoloman koko porukalle, koska saarellahan ei ole hirveästi mitään ylimääräistä sirkusta =). Hyvää ruokaa, kauniit rannat, ystävällisiä ihmisiä ja rento meininki.

Muistuttelen vielä, että jos pienten lasten kanssa matkaatte tuonne, varatkaa KAIKKI piltit, puurot ja vellit täältä mukaan...saarella ei ole missään lastenruokia myynnissä. Onneksi olin kaukaa viisas ja varasin 1-vuotiaalle matkalaukullisen tuttua ja turvallista ruokaa mukaan =)

Loma oli kaikenkaikkiaan kyllä ihana <3
 
Riippuu lastesi iästä, minkälaista tekemistä tarvitaan. Minä ainakin veisin kaikenikäiset lapseni sinne, niin ihana paikka on.Ja veinkin, mutta lapseni eivät ole enää pikkulapsia. Mutta pitää muistaa, että Kap Verden ja erityisesti Salin saaren ihanuus on auringossa, meressä ja valkoisissa unelmanpitkissä hiekkarannoissa. Uiminen, sukeltaminen (snorklaus) ja surffaus on aivan erityisen hienoa siellä.Voi tehdä myös veneretkiä, mm. veneellä jossa on lasinen pohja! Delfiinejä ja merikilpikonnia voi nähdä. Merikilppari on saaren nimikkolemmikki. Ja leppoisa elämänmeno on mukavavaa. Erittäin hyvää ruokaa myös paikallisisssa ravitoloissa, joita on runsaasti Santa Marian kylässä.Kap Verdellä voi viettää oikein sellaista loma lomaa. Paljon vahvaa aurinkovoidetta mukaan