"Kansanedustaja Teemu Keskisarjan kolumni: Äidinkielen raiskaajille rautapallo jalkaan"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
9MM
Tuo asia on mielenkiintoinen.
Viikingit valtasivat alueita myös Ranskassa. Ella Kannisen tv-sarja Ylellä on katsomisen arvoinen. Ohjelma käsittelee roomalaista aikaa Ranskassa.
Joo mä oon lukenut et viikingit piirittivät pariisiakin ja normannit oli hätää kärsimässä voi sanoa et viikingit oli kova luu koko maailmalle pari vuosisataa. Eikös englannin kuningaskin polveudu viikingeistä?
 
Tai sitten vanhoillinen. Englannin kieli on kuitenkin maailmalla yksi valtakielistä. On hyvä että nuoriso kansainvälistyy hyvän kielitaidon auttamana, suomen ("köökki") kielellä kun ei maailmalla pärjää. Lisäksi Suomessa on yhä suurempi englannin kielen taitoisten joukko, joka ei osaa suomea.
Jokainen, joka puhuu maahanmuuttajalle automaattisesti englantia, on osasyyllinen heikkoon kotoutumiseen. :mad:
 
  • Tykkää
Reactions: Algoma
vierailija
"Miksi hitossa Vihdin peruskouluissa on “Hobby Hour“? Miksi Helsingin kaupungilla on “elatusasioiden walk in -palvelu“, Keski-Suomen hyvinvointialueella “OmaNanny“ ja Porilla “Sote-keskus Cotton“?

Siksi, että isänmaassamme on virkamiehiä, jotka halveksivat äidinkieltä."


Teemu Keskisarja on isänmaallinen ja viisas mies.
Hyvä Teemu 😍! En kadu, että äänestin, vaikka puolueeseen olenkin pettynyt.
 
vierailija
Englanninkielinen media on iso syy miksi suomalaiset puolikielistyy. Me katsottiin puolison kanssa joskus niin paljon enkkulaista viihdettä, että alettiin puhua sitä jopa keskenämme.. Lasten myötä tuosta tavasta oli luovuttava.
 

Yhteistyössä