meillä tehdään broilerista tosi paljon ruokaa, kastiketta niin, että paistan kanan ja sipulia, lisään ruokacremen ja pari pilttiä (aprikoosiasosetta tai muuta hedelmää) ja lopuksi kuivattua rakuunaa. riisin kanssa NAM!
toinen (anopin ohje) paistan broiskun, sipulia (ei oo pakko, jos ei tykkää, meillä tykätään) herkkusieniä ja paprikaa, teen niille maitokastikkeen (ja tilkka kermaa) ja maustan sen currylla, sitruunapippurilla ja sitruunan mehulla (vasta ihan lopuksi, ettei maito "leikkaa".
Nää käy joko maustetusta tai naturellista kanasta. naturelliin heitän päälle currya, sitruunapippuria, joskus paprikajauhetta, ja usein vaan broilerimaustetta.
Kokonaisista paloista teen uuniruokia, esim sipulia, lanttua, purjoa, porkkanaa ja paprikaa isohkoina paloina vuokaan, maustetut broiskupalat päälle, vähän vettä ja uuniin hautumaan.
Tai riisi pohjalle, broisku koivet tai rintapalat päälle, vettä ja uuniin, riisikin maustuu kivasta samalla.
Rakastan ruuan laittoa, ja en IKINÄ käytä mittoja (ja sen huomasi tämän päivän "timanttikeitosta", pinaattikeitosta tuli lievästi ottaen löysää...) Kokeilen, maistan ja säädän. joskus onnistuu paremmin ja joskus koiratkin saa kotiruokaa