Kamalaa taas, nyt Pitskussa: ”Nuori nainen surmattu, vauva mukanaan: Tältä näytti McDonald'sissa”. Mitäs luulette, onko tulkille taas kerran tarvetta?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mieti sinä su/ va/ kkl mikä hyvin yleinen yhteys on kaameilla väkivallanteoilla täällä ja muissa sivistymaissa ja sen jälkeisellä tulkin tarpeella?
Kauheasti et näyttänyt olevan huolissasi siitä, että 12-vuotias ampui koululuokassa tällä viikolla, koska oli suomalainen lapsi. Et sinä olet huolissasi kenestäkään loppujen lopuksi.

Mutta ehdottaisin, että alkaisit huolehtia omasta itsestäsi, ihan perustekijöistä asti. Ehkä vielä saat rakennettua itsellesi mielekkään elämän, jossa et ajattelisi niin kovasti muita, vaan ensin itseäsi ja toki sitten kun voit paremmin, niin muitakin, mutta siis hyvällä tavalla.

Kovasti tsemppilöitä :)
 
vierailija
Järkyttävää.. lapsi joutuu kasvamaan ilman äitiään. Ei edes tule muistamaan äitiään, mutta joskus kuulee tarinan miten äidin menetti.
Olisi kyllä kiva tietää mikä oli motiivi? Mitä niin pahaa voi tehdä että riistää pienen lapsen vanhemman hengen?
 
vierailija
Jos se nainen oli varastanut sen vauvan mieheltä ja sen vaimolta ja se kuollut nainen oli pakomatkalla ja se mies sai vihiä missä se kuollut nainen on ja meni sinne vapauttamaan lapsensa ja se kävi kamppailuksi ja miehellä oli puukko mukana sitä varten jos kuollut nainen alkaa hankalaksi. Ja kävi näin?
 

Yhteistyössä