kalpea lapsi

mitähän vikana kun kohta 3v. tyttö on vain tuommoinen kalpea ja väsähteneen oloinen, ollut jo jonkin aikaa. Ei ole siis kuumeinen eikä flunssainenkaan (jos tulossa?), vatsaansa silloin tällöin valitellut. Onko ideoita tähän? Pitäiskö viedä lääkärille??
 
Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos lapsi on yhtään pidempään voimattoman oloinen ja kalpea, niin kannattaa käyttää lääkärissä. Verikokeista näkee jo paljon; onko tulehdusarvot koholla, anemiaa tms. Toivotaan ettei olis mitään vakavampaa! :hug:
 
Alkaa syy selvitä... käytiin eilen lääkärissä kun kuume hänellä kohosi yli39, crp ja verensokeri oli ok, mutta korvatulehdushan siellä oli ja pissatulehdusta epäillään, varmistuu kunhan saadaan näyte vietyä. Ab kuuri aloitettu, toivottavasti tepsii ja tyttö tervehtyy. Huolestuttaa aina kun lapsi sairastaa!
 
Tämä vastaus menee jo radikaalimmalle puolelle, mutta astma-lapset ovat helposti väsyneitä ja jotkut heistä valittavat mahaansa. Myöskin alkava siitepölykausi (etelässä ) saatta aiheuttaa astma-tyyppistä oireilua (jos siihen siis on taipumusta). Kuvauksesi oli kuin meidän astmalapsesta, kun lääkitys ei ole kohdallaan. Onneksi oli tuo korvatulehdus, joten ei sentään astmaa. ;)
 

Yhteistyössä