Kalajoen mökit?

Oisko kellään antaa vinkkiä, mistä kannattais vuokrata Kalajoelta mökki ens kesäksi...? Siis omakohtasia kokemuksia mökeistä/siisteydestä ja siitä, että sijaitseeko hyvällä paikalla? Lasten kanssa ku lähtee niin ois ihan mukava, että ois hyvä varustelutaso yms.
Kiitti jo etukäteen vastauksista...
 
Olimme hiekkasärkein alueella noin 8 vuotta sitten kahden lapsen kanssa. En muista mitä kautta mökin vuokrasimme. Mutta noin yleisesti olemme aina vuokranneet saunallisen mökin ja ne ovat ns. vähän parempia ja näin ollen varustelutasokin on ihan hyvä. Kalajoen alue on niin hiekkaista, että muurahaisia siellä oli paljon. Kalajoella on se juku juku-maa. Meidän mökki sijaisti ihan toisessa päässä. Kävelymatka juku juku-maahan oli pitkä, joten mieluummin menisin lähemmäksi juku- juku-maata. Ihan rannassahan mökit eivät ole, kun sinne ei ymmärtääkseni saa rakentaa.

Yhtenä kesänä olimme noin 15 km päässä hiekkasärkistä yhdessä maatilamajoituspaikassa. Muistaakseni sen nimi oli Peltola ja se sijaitsi kylässä nimeltä Metsä. Se oli jotain aivan upeaa :heart: Siellä majoituimme tilan vanhan päärakennuksen isossa kamarissa ja käytössämme oli tupa, josta löytyi kaikki tarvittava. Tilalla oli hevosia, kanoja, kaneja, vuohia ja ties mitä muuta. Lapset viihtyivät niin hyvin, että sinne voisi mennä toisenkin kerran. Tila ei ollut rannalla, mutta teimme siitä päiväretkiä hiekkasärkille ja olimme illat tilan pihalla. Sillä tilalla pidetään myös ratsastusleirejä.
 
itse tulimme just kalajoelta, mutta olimme liikenteessä matk. autolla, joten mökeistä ei henk.koht. tietoa, mutta ihan itsellenikin otin esitteen mökeistä paikan päältä...tässä linkki, mistä voip katsella

http://www.kalajokikeskusvaraamo.fi/
 
Meidän 5 henkinen perhe (lapset 11, 7 ja 2 vuotiaat) lomaili just pari viikkoa sitten Kalajoella ja me vuokrattiin mökki hiekkasärkkien majoituspalvelun kautta.Mökki sinänsä tilava ja hieno,2 makuuhuonetta,wc,sauna,pesuhuone,pukuhuone,tilava tupakeittiö,2 terassia,takka ja kaikki kodinkoneet yms.Vuokra ma-la 650e.Siisteydessä vähän toivomisen varaa mm.matot todella likaiset,samoin sauna.Omat liinavaatteet mukaan(tai sai vuokratakin 6e per henkilö).Paikka sinänsä meidän mielestämme ylimainostettu,jukujukumaa kallis tarjontaansa nähden, ainoastaan vesipuisto ja liukumäet kivoja.Kylpylä sanifani mainostaa itseään Suomen suurimpana kylpylänä,mutta ei sitä kyllä varmasti ole(ollaan käyty monissa kylpylöissä).Ranta ihan ok,mutta Yyteri on kyllä ehdottomasti parempi.Visulahti puuhapaikkana parempi,jos samantyyppiseen paikkaan vertailee.Meidän kokemuksemme perusteella emme paikkaa kenellekään suosittele,emmekä itse mene uudelleen.Mutta mielipiteitä on monia,joku tykkää ja toinen taas ei.Mutta kyseisellä mökkien vuokraajalla on monenmoista mökkiä tarjolla,joten kyselepäs tai käy katsomassa esittelyt mökeistä www.hiekkasarkat.com
 
Meillä meni kalajoen mökki vähän penkin alle, mökki sinäänsä ihan ok mutta ei tosiaan ollut kauhea siisti.

Lomailun puolestakaan kalajoki ei ollut suosikkini. Ihan ok paikka, mutta tosiaan kylpylä oli vähän ankea ja seutu ei niin hienoa. Mökit Kalajoki olivat myös huonompia kuin esim mitä lapissa olen nähnyt.
 
Olimme jo seitsemäntenä kesänä Hiekkesärkillä ja kolmesti olemme varanneet majoituksen www.luxusmokit.fi kautta. Palvelu erittäin ystävällistä ja majoitus aina hyvää (siisteys, sijainti, hinta/laatu). Voin suositella lämpimästi.
 

Yhteistyössä