Alkuperäinen kirjoittaja tripptrapp:
Alkuperäinen kirjoittaja narsissi:
Näin ammattilaisena voin sanoa, enempiä mollaamatta, että "no joo" :xmas:
Mutta tuo päärynäsiideri kiilteenä kuulosti hyvältä idealta =)
Täytyypä testata itekin joku kerta
kerro meille amatööreille mikä siin on vikana? mua ainakin ihan oikeasti kiinnostais tietää mikä siin sua häirittee.
Niin ja ainakin mun silmiin todella upea kakku, ihan kuin ammattilaisen tekemä
Tavoittelen täydellisyyttä.
Harvat kakut miellyttää silmää ja ovat tarpeeksi siistejä ja kauniisti tehtyjä.
Mutta sehän on pääasia, että tekijä itse pitää luomuksestaan. Enkä kuvittelekaan, että amatööri voisi mykistäviin luomuksiin kyetäkään
Ja kun kysyit, että mikä kakussa on vialla (ota siis tämä rakentavana kritiikkinä, ei pelkkänä haukkumisena ;) ), niin tässä selvennystä:
Kakun reunat ovat rosoiset. Se oli ensimmäinen mikä pisti silmään.
Koulutuksessa painotetaan aina lastan käyttöä ja kakkujen saamista tasaisiksi, kuin tiiliskivet.
Pikeeraus liian paksua ja levinnyttä. (ensi kerralla pikeeripussiin siis pienempi reikä ).
Kuviot on epäsymmetrisiä ja niitä on roiskittu sinne tänne. (vähempi on enempi)
Kukkien heteet liian paksuja. Vihreät kuulat roiskastu päälle.
Jne.
Kakku on hyvä kotileipurille, eli siitä pojot kuitenkin ap:lle!
niin siis minähän sitä kysyin,vaikkei mun tekele olekkaan. Ja OIKEASTI mua kiinnosti mikä sua siin häiritsee ja ihan asiallisesti vastattu. Mun silmiin tämä kakku on todella hieno ja omat räpellykseni on niin hirveitä että hyvä että vieraille viittii syöttää. Mukava ois kyl osata tehä täydellisiä kakkuja,mut kukapa niitä osais??? linkitäs jotain täydellisten kakkujen kuvia,jos et omias voi laittaa. et kyl sanonutkaan et sun kakkus ois täydellisiä,mut varmaan "tarkempia" ku ap:n.