kakkuasiantuntijat HUOMIO!!!


Tahtoisin kokeilla tehdä tyttärellemme synttärikakuksi marsipaanipäällysteisen vaaleanpunaisen kakun, ja tähän haluaisin hieman vinkkejä!!??!!

Olen ajatellut tehdä kääretorttu pohjaa sen verran että siitä saa pyöreän tai sydämenmuotoiset levyt. kahden tai kolmen kerroksen verran. (Kääretorttupohjaa sen vuoksi, että sen saan helpoiten onnistumaan gluteiinittomana).
Väliin ajattelin laittaa sekä vanilja-cremeä että mansikkahilloa ja myös vähäsen mariannerouhetta tuomaan makua.

vinkkejä kaipaisinkin siihen, että kannattaako kakku päällystää sillä cremellä ennenkuin laittaa marsipaanilevyn päällimmäiseksi, vai onko parempi jättää creme laittamatta?
Muitakin vinkkejä ja mahdollisia kuvia otetaan mielellään vastaan!!! :p :p
 

Yhteistyössä