Olen suurella mielenkiinnolla katsellut kuvia ja reseptejä kakuista (autokakku jne) niin olisi muutama kyssärin tynkä kakkujen tekijöille. Kun minulle on opetettu miten täytetkakku tehdään niin se on ollut kermavaahto, mansikkahillo ja mehulla kostutus. ja päälle nonparelleja... Joten:
-Vaahtokarkkipäällinen kakkuun? Miltä se maistuu? onko se äklömakea?
- Kaikki ne kimalle värit jne maalaus. Miltä ne maistuu?
- sokeri/voikuorrutus ( :ashamed: en nyt muista mikä se oli.. ). Miltä se maistuu? aika moni on pursottanut semmoisella kakun päällisen...
Tuli sellainen olo, etä minä haluan olla leipurihiiva myös täytekakkujen osastolla!!
Kiitos kiitos!
-Vaahtokarkkipäällinen kakkuun? Miltä se maistuu? onko se äklömakea?
- Kaikki ne kimalle värit jne maalaus. Miltä ne maistuu?
- sokeri/voikuorrutus ( :ashamed: en nyt muista mikä se oli.. ). Miltä se maistuu? aika moni on pursottanut semmoisella kakun päällisen...
Tuli sellainen olo, etä minä haluan olla leipurihiiva myös täytekakkujen osastolla!!
Kiitos kiitos!