Kakka haisee, yök


Niin kertokaahan mulle, ihan heteronaiselle, tahtoo tietää...

Anaaliseksi on ihan jees, mutta se *haju* sen jälkeen. Vaikka oliskin ihan jees, niin se L Ö Y H K Ä sen jälkeen. YÖK. Ja sauva tai kalu on sosessa...

En voi ymmärtää esim. homoja tämän asian suhteen... Että sen jälkeen aina haisee kakka... Ihan oikeesti! Siis olen normaali nainen ja aina joskus harrastetaan peppuseksiä (joka sinänsä ihan jees, kunhan vain ei liian usein), mutta kun mua oikeasti tökkii se haju lopussa. Ei kiinnosta ihan heti uudestaan.

Kun nyt täällä on paljon ihan normaaleja heteronaisia, jotka harrastaa sitä varmaan aika useinkin päätelleen kirjoituksista, niin kertokaahan, että kuinka te kestätte sen hajun. ... niin vai teettekö jotakin hemmetin huuhteluja ennen aktia niinkun ne kuulemma pornoalallla tekee... ... ei jaksais näin kotioloissa, vaikka seksi onkin parempaa kuin yhdessäkään filmissä...
 
No ikinä ei ole haissut tms. En ihmettele, että sua tökkii jos näin on.. itelle ei tulisi mieleenkään harrastaa sitä ilman, että tiedän että suoli on tyhjä, joten kyllä, pidän siitä huolen että se on puhdas! Joten spontaanit peppujutut on pannassa, ellei satu olemaan kaapissa mikrolaxia ;)
 
Ootkohan miettinyt omaa ruokavaliotasi? Jos, et syö tarpeeksi kuituja ja muuta on kakka tahmaista ja tarttuu paljon herkemmin peräsuoleen ja sieltä sitten miehenki heppiin. Eli ruokavalio kuntoon!
Ja muutenkin ei kannata harrastaa, jos on maha ollu sekasin tai vastavasti ummetusta :D
 
Kivaa
Ei ole meillä haissut sauvat eikä munat ikinä vaikka peppuseksiä harrastetaankin silloin tällöin. Se tuntuu jostain syystä todella hyvälle! Joskus olen pyytänyt miestä laittamaan kumin, tuntuu jotenkin iljettävälle ajatus siitä, että kikkeli olis sonnassa. Kumin kanssa vain ei luista ollenkaan vaikka kuinka käyttää liukastetta. Onko muut huomanneet samaa?
 
anatomia
Mitä ihmeen suolihuuhteluja te teette? Tyhjennätte koko suoliston? Takuuvarmasti haisee se vetelä litku sen jälkeen. Ettekö te tiedä yhtään ihmisen anatomiasta?

Mieshän työntyy peräsuoleen, ei yhtään pitemmälle. Jos peräsuolessa on sontaa, teitä kakattaa. Kun olette kakalla käyneet, niin sinne vaan......Sehän on kakkaamisen jälkeen tyhjä.

Ei meillä ainakaan ole haissut koskaan!!!!
 

Yhteistyössä