Kaikki naiset tykkäävät pillunnuolemisesta?

vierailija
Ei kaikki tykkää, itsekään en tykännyt ennen, vaikka mies olisi halunnut nuolla. Sitten juteltiin asiasta miehen kanssa, ja ymmärsin mikä siinä tuntui pahalta. Alettiin varovaisesti kokeilla vähän eri tavoilla kuin ennen ja pääsin yli "peloistani". Nyt saan suuseksistä monta orkkua putkeen ja pyydänkin nuolemaan usein, koska se vaan tuntuu niin hyvältä. Mies saa nyt nuolla niin paljon kuin tahtoo, välillä varmaan enemmänkin.
 
vierailija
Itse rakastan olla nuoltavana. Onneksi mieheni tekeekin sitä usein.
Rakastan kun klitorista käsitellään ja välillä koko vaon pituudelta, kieli voi pyörähtää myös sisälläni. Tietyllä hetkellä kun oikein imaisee klitorista niin tuntuu kun taju lähtee. Kostun todella paljon.
Vaikka on mies joka sen hallitsee, välillä fantasioin että saisin antaa ja saada myös naisen kanssa.
 
vierailija
Se on ihanaa! En oikeastaan muuta kaipaisikaan kuin ihanaa suuseksia ja kun on sen taitava antaja , niin taivas silloin aukeaa. Eniten pidan ihan vaan suukkottelusta klitorikselle. En niinkään sen imemisestä, joka voi jopa sattua, mutta suukottelu se on jotain. Vielä jos miehellä on pieni parransänki eikö kokopartaa, niin silloin olen onnessa. Toki kielen nuolevat liikkeetkin saa lantion tanssimaan. Annan itsekin oman asani ja hyväilen, imen ja runkkaan partnerin kullanarvoista aarretta.
 

Yhteistyössä