Kahviloiden & ravintoloiden & huoltoasemien kahvit

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi edelleen niin harvasta paikasta Suomessa saa kunnon aromikasta tumma tai keskipaahteista kahvia.

Miksi perustaa kahvilaa tarjotakseen kuravettä = Vesi missä maistuu sivumaku eli ylilaihaa kahvia. Useimmissa paikoissa vaikeaa myös saada tummapaahtoista kahvia.

Koskee myös monia urheilutapahtumia, messuja ja markkinoita joissa myynnissä kahvia. Voisi olla vaikka erikseen laiha kura ja kunnon kahvi.
 
  • Tykkää
Reactions: Johnny Appleseed
vierailija
Tämä ei ole pelkästään suomalainen ilmiö. Ulkomaillakin törmää samaan, joskin mm. Italiassa laiha kahvi on enemmänkin poikkeus paitsi jos tilaa Americanoa.

Espressoonkaan ei voi aina luottaa. Sekin saadaan laihaksi useissa paikoissa.
 
vierailija
Tämä ei ole pelkästään suomalainen ilmiö. Ulkomaillakin törmää samaan, joskin mm. Italiassa laiha kahvi on enemmänkin poikkeus paitsi jos tilaa Americanoa.

Espressoonkaan ei voi aina luottaa. Sekin saadaan laihaksi useissa paikoissa.
Itse taas löysin parhaan kahvin Italiasta pienestä kylästä paikallisesta pubista.
Nykyään juon Italialaista keskipaahtoista kahvia. Suomen asteikolla olisi tummapaahtoinen. Esim juhlista kun ei paahdeta edes nimeksikään ja varmaan sen vuoksi se niin mautonta ja hapokasta onkin.
 
vierailija
Itse taas löysin parhaan kahvin Italiasta pienestä kylästä paikallisesta pubista.
Nykyään juon Italialaista keskipaahtoista kahvia. Suomen asteikolla olisi tummapaahtoinen. Esim juhlista kun ei paahdeta edes nimeksikään ja varmaan sen vuoksi se niin mautonta ja hapokasta onkin.
Tämäpä juuri. Mahakin menee ihan sekaisin Mokasta ja vastaavista ja jää ikävä sivumaku.
 

Yhteistyössä