Kahden vuoren ikäerolla tuplat?

Osaako joku kertoa kannattaako ostaa tuplia kun ikäeroa tulee olemaan tasan kaksi vuotta?

Olen harkinnut että ostaisinko vaan nykyisiin emmaljungan rattaisiin seisomalaudan vai kokonaan uudet tuplarattaat. Tuplat on vaan niin kalliit ja niiden pitäisi olla super pienet. Kuljen nimittäin julkisilla päivittäin.

Ehdotuksia? Esikoinen on siis tyttö ja osaa hienosti itse kävellä.
 
Moikka!
me ostettii just käytettynä tuplat (carenan vuoden vanhat+sadesuoja+pienemmälle koppa kaik yht 100e), on tosin melko isot mut lenkkeilyyn lähinnä käytetään ja että pääsen poikien kans kauppaan tms helpommin ettei tarvis aina autoon pakkautua parin kilsan matkan takia ja kesällä on kaiken maailman autokisoja yms joissa rampataan ni saa molemmat pojat pötköttää jos ei isompi jaksakkaa kävellä. Meillä pojat siis 2,5v ja 7kk. Me ostettiin vaunuihin keväällä seisomalauta jolla ei sitte ollu käyttöä kun pari kertaa ja matkarattaat on pienemällä ollu nyt vaunujen jälkeen käytössä ja niihin ei ees saa seisomalautaa kiinni joten oli kyllä meillä todella hyvä ostos nuo tuplat, saa isannänkin lenkille mukaan kun vetoaa että nyt lähetään koko porukka ;D kannattaa käydä vaikka liikkeessä testaamassa miten isompi suhtautuu tupliin ja minkä malliset on omasta mielestä parhaat.
 
Osta ensin käytettynä seisomalauta ja testaile hetki, jonka jälkeen tiedät, että jaksaako esikoinen seistä siinä ja pysyykö sen päällä karkaamatta. Ja jos satut omistamaan kantorepun tai -liinan, voi siinä tarvittaessa aluksi kuljettaa toista lasta. Esim jos esikoinen väsähtää, niin sitten selkään.

Ja jos alkaa näyttämään siltä, että ne tuplat olisi paremmat, ei muuta kuin ostoksille. Superpieniä tuplia ei kyllä hirmu edullisesti saa, mutta esim P&T:n jälleenmyyntiarvo on aika hyvä, joten ei siinä kauheasti menetä.
 
Meillä on lasten ikäero 2v7kk ja ostin tuplat kun kakkonen syntyi. Mutta myin ne tosi nopeaan pois, koska tuplat on kuitenkin tosi paljon raskaammat ja hankalammat käsitellä kuin yksösvaunut. Siirryttiin käyttämään seisomalautaa ja toimi meillä tosi hyvin, mutta ikäeroakin on kyllä enemmän kuin teillä. Minäkin suosittelisin, että ostat seisomalaudan ja kokeilet ensin sillä. On se näppärämpi julkisissakin nousta kyytiin, kun pienemmät vaunut ja seisomalaudan saa nostettua nauhalla ylös. Riippuu oikeastaan ihan miten pitkiä matkoja pitää mennä kävellen ja mitä asioita painotat. Hirveän pitkiä matkoja ei seisomalaudan kanssa ole kiva lykkiä eikä lapsikaan jaksa seisoa.
 
Meillä on lapset juuri 2 v ikäerolla, ja ostettiin Phil & Teds Sportit silloin kun vauva syntyi. Erittäin kätevät, en voi kuin kehua. Aluksi vauva nukkui alas lasketussa istuimessa ja isompi istui siinä päällä sisaristuimessa. Myöhemmin istuimet peräkkäin. Pari vuotta noita on jo käytetty ja tyytyväisiä ollaan! Kätevän kokoiset säilyttää ja liikkua kaupungilla.
 

Yhteistyössä