Käytkö lasten kanssa shoppailemassa? Miten onnistuu?

Silleen, et molemmat ollaan, niin käydään tuon 5v kans, mut jos menen yksin esim. Kajaaniin ostoksille, niin jätän mieluummin tytön pappalaan leikkii, kun raahaan sitä perässäni kaupasta toiseen.
 
x
3-v. pojan kanssa käyn usein ostoksilla ja aina on mennyt tosi hyvin - rattaat on kyllä ihan edottomat, ilman niitä ei tule mitään kun pitää koko ajan vain perässä juosta...
 
Käyn, olen käynyt aina =). Siis siitä asti kun esikoinen oli vauva, ja myös silloin kun kuopus oli vauva ja esikoinen 2 v.
Ihan hyvin onnistuu, eivät ole kai kertaakaan saaneet järjestettyä mitään kohtausta kaupoissa, ja ovat nyt siis 5 v ja 3 v.
 
HC
Kyllähän se onnistuu, mutta ei se mitenkään nautinnollista ja rentouttavaa ole. Mukana siis parikuinen vauva (josta ei ole lainkaan vaivaa) ja 5-vuotias poika (jota ei shoppailu vois vähempää kiinnostaa).
 
Käydään kaikkien 4 lapsen kanssa. Vaihtelevalla menestyksellä. :D Jos enemmän itselleni vaatteita katselen että pitää sovituskoppiin mennä, sillon pitää miehenkin olla paikalla. Mutta jos ihan vaan "yleisesti" jotain katselen, se onnistuu ilman miestäkin. :D
 
käydään 3-vuotiaan kanssa usein kaupassa ja myllyssä ihan vain pyörimässä. aina ei totella mutta ei mitään ihmeempää ole sattunut. kova hinku hänellä ois järjestellä vaatteita uusiin paikkoihin......
 
no mielummin käyn ilman lapsia, mutta kyllä meilläkin aika hyvin sujui lauantaina kun oltiin kahteen pekkaan 3 vuotiaan kanssa. Kaikissa kaupoissa kun sattui olemaan leikkipaikka tms sellaista lapsille (lastenvaatekaupparundi oli siis kyseessä). nautinnollisempaa on kuitenkin käydä yksin, tekee hyvää kotiäidille päästä pois kotikuvioista ja olla pikkasen erossa lapsista.
 

Yhteistyössä