Käykö teidän neljävuotias vielä

  • Viestiketjun aloittaja Mikä vialla?
  • Ensimmäinen viesti
"kaksosten mamma"
Meillä ei ole vuosiin enää ollut pottaa ja käyvät kyllä pytyllä. Itse asiassa poika kävi yksin ABC:llä miesten vessassa, kun ei halunnut tulla meidän naisten mukaan. Sai asiansa hoidettua, en kyllä tiedä miten on pissannut (istuen vai seisten) tai onko muistanut vetää pyttyä, mutta oli kovin tärkeänä kun osasi käydä itse.
 
Ei meillä ainakaan.
[QUOTE="mammaX4";30729732]Meidän nelivuotias jos menis potalle niin kaikki suihkuaisi ylitse. Kaupoilla laitan paperia pöntön reunoille ja nostan siihen, se sujuu hyvin.[/QUOTE]

Miksi suihkuaa??
 
"kirva"
Meillä käy sekä potalla, että pöntöllä. Ei kai tykkää istuskella pöntöllä, kun jalat roikkuu ilmassa, joten ei käy niin mielellään siinä. Ei ole kyllä mahtumisessa mitään ongelmaa, vaikka hän on pitkä tyttö.
 
????
[QUOTE="mammaX4";30730092]No kun lapsi on liian iso potalle, ja kun istuu siihen ja pissaa niin kusi suihkuaa yli vaikka kuinka yrittäisi pistää pyllyä kunnolla pottaan.[/QUOTE]

No se riippuu potasta. Millainen potta teillä on? Pottatuoli vai sellainen perus mitä on kaikkialla yleisissä vessoissa?
 

Yhteistyössä