Tein mokkapaloja, mutta nyt kun ne ovat valmiita, ne eivät enää maistu.
nimim. "kaavin kuorrutekulhon"
Milloin oikein opin??! :headwall:
nimim. "kaavin kuorrutekulhon"
Milloin oikein opin??! :headwall:
Monesti. Joku siinä vaan on että omatekemä täydellinenkään ruoka ei maistu yhtä hyvälle kuin jonkun muun tekemä.Tein mokkapaloja, mutta nyt kun ne ovat valmiita, ne eivät enää maistu.
Käy, mutta joskus harmittaa etten kaapinut enempäää...se taikina kun on usein parempaa kuin valmis tuote.Tein mokkapaloja, mutta nyt kun ne ovat valmiita, ne eivät enää maistu.
nimim. "kaavin kuorrutekulhon"
Milloin oikein opin??! :headwall:
Niitä pitää tehdä pellillinen ja panna puolet pakkaseen .Alkuperäinen kirjoittaja röppö;25461840:Mä tein eilen,mutta vain piirakkavuokaan..
Söin illalla yhden palan..ja pelkään että pilaantua saavatkin..ei enää tee yhtään mieli.
Ne pullan päätypalatKyllä. Paitsi etten ole koskaan tehnyt mokkapaloja.. Kaiken kanssa mitä leivon, käy noin..
Tulee mieleen korvapuustin leipomiset kun saa syödä ne rullan päätypalat joissa on paljon rasvaa, sokeria ja kanelia... Ai kaad... Tai sitten mantelivoipullat. Tai piparitaikina... Pullaa tai piparkakkuja mä en sitten valmiina oikeastaan syökään..