Kävin hakemassa yhdeltä huuto netin myyjältä tavaran ja se nainen avasi oven vauva sylissä ja haisi kaljalta!

  • Viestiketjun aloittaja "huh"
  • Ensimmäinen viesti
"huh"
Pitäisikö ilmoittaa johonkin... Vauva oli korkeintaan muutaman kuukauden ikäinen. Ei nainen mitenkään erityisen humalaiselta vaikuttanut mutta tosiaan haisi kaljalta!! Ja tiedä montako vielä meinaa ottaa! Talossa ilmeisesti muitakin lapsia!
 
Lauantai-illan provoyritys?

Anna toisen ottaa olutta jos haluaa.

Kiskoo ehkä ykkösolutta maidontulon lisäämiseksi?

Ja vaikka ihan kolmostakin olisi ottanut, niin ei asiasta minnekään kuulu ilmoittaa noin vähäisen tiedon perusteella.
 
[QUOTE="vieras";24741141]Jos se oli juonut ykkösolutta, se kun auttaa maidonnousuun?[/QUOTE]

Kertoisiko joku lisää tästä? En ole aiemmin kuullutkaan. Minä kun luulin, ettei imettävä äiti saisi juoda ollenkaan alkoholia.
 
"madame"
[QUOTE="vieras";24741189]noh, eiköhän ap:llä ollut ihan hyvä tarkoitus. Ei tosiaan tule ain aajateltua tuota maidontulojuttua... Jos ei nyt mitenkään sekava ollut.[/QUOTE]

anteeksi nytan mutta saa olla aika tyhmä jos uskoo että kalja nostaa maitoa,tai kuvitelee vielä jonkun uskovan tämän tekosyyn!

hah, alkoholia ei tule oikeasti juoda yhtään kun imetttää, muuta väittävät taitaa olla alkoholi ongelmaisia he kun keksivät aina syyn juoda ees vähän...
 
"vieras"
Se olut poistaa nestettä, joten tuntuu kuin maito "nousisi" kun neste alkaa poistua. Oikeasti se ei muuten vaikuta. Mäkin join pullollisen olutta alkuun kun rinnat oli niin täynnä et tuntuu että ne räjähtää, eikä mitään meinannut tulla ulos.
 

Yhteistyössä