Kääretorttu, meneekö ihan liioitteluksi?

  • Viestiketjun aloittaja kertokaa mielipide
  • Ensimmäinen viesti
"FreezeCat"
[QUOTE="aloittaja";26172678]sitruunarahka menee vanhaksi joten sitä pitää ainakin laittaa.. ja persikat on jo leikattu . Tuleeko liian kuiva ilman hilloa?[/QUOTE]

Älä ainakaan laita hilloa, ei siitä kuiva tule kun laitat sen sitruunarahkan kanssa vaikka sitä vanillaa...tai niin, että persikat koristeeksi vaikka vanillavaahdon kera ja täytteeksi sitruunarahkaa (kenties hiukan kermavaahdolla taitettuna, no - meneehän se noinkin kyllä).
 
"mama"
mä laittaisin ihan vaan kermaa, sitruunarahkaa ja persikoita. kääretortunhan kuuluu antaa tekeytyä päivän kaks ja mieluiten pakastimen kautta. Onhan se heti tarjottuna kuivaa vaikka välissä ois mitä.
 
"vieras"
Jos sulla on noin paljon täytteitä niin tee samantein 2 erimakuista :)

Itse tekisin erikseen marjaisan ja toisen hedelmäisenä (sitruuna-persikka).

Jos tuntuu kuivalta niin voit vähän maidolla sivellä pohjaa kun se tulee uunista. Omalla taikinallani tulee aina niin kuohkeaa että se imaisee rahkankin aika helposti.
 

Yhteistyössä