Kaapeli tv omakotitalossa?

  • Viestiketjun aloittaja Heidi
  • Ensimmäinen viesti
Joo
pitää...Makso jotain 80e vuodessa...Me tosin vuokralaisina irtisanottiin se (kysyttiin vuokraisännältä haluaako maksaa vai irtisanotaanko ku me ei sitä tarttettu)

Pistettiin vaan antenni. Hyvin onnistu ja pelas
 
Heidi
Olemme asuneet 3,5kk tässä talossa. Entisillä asukkailla on ollut sopimus, ja he ovat sitä tarvinnee. Mutta meillä näkyy tv, vaikkei ole kaapelitv sopimusta, ja emme sitä tarvi, koska meillä on antennitv.
 
Antennia harkinnut myös
Alkuperäinen kirjoittaja Heidi:
Aivan. Tässä on vielä pari kuukautta aikaa hankkia se antenni.

Hankitko antennin, mitkä olivat kustannukset? Onko toiminut hyvin?
Miten huolto. pitääkö tilata erikseen , jos tulee jotain häikkää?

 
vepi
Kaikissa talouksissa ei näy kuin kaapeli tv.Ollaan tilattu ammattilainen asentamaan anteenia katolle,mutta eipä ottanut kunnolla singaalia joten maksamme kiltisti kaapeli/tv luvan.

Tiedoksi vaan soneralla on kaapeli tveen irtisanomisaika 9kk
 
"kusetettu"
OLIN 6V KAAPELISSA NYT NÄKYY ANTENNI, SANOIN KAAPELIN IRTI TULI SONERALTA VAHVISTUS IRTISANOMISESTA. IRTISANOMISAIKA 9KK VOIHAN VITTU , MAKSA VUOSI TYHJÄSTÄ REILUT 100EKEE. TUTKIN KAIKKI SAAMANI SOPIMUS PAPERIT EN LÖYTÄNYT SEMMOISTA PYKÄLÄÄ 9KK. KUSETTAAKO SONERA
 
standard
Alkuperäinen kirjoittaja "kusetettu":
OLIN 6V KAAPELISSA NYT NÄKYY ANTENNI, SANOIN KAAPELIN IRTI TULI SONERALTA VAHVISTUS IRTISANOMISESTA. IRTISANOMISAIKA 9KK VOIHAN VITTU , MAKSA VUOSI TYHJÄSTÄ REILUT 100EKEE. TUTKIN KAIKKI SAAMANI SOPIMUS PAPERIT EN LÖYTÄNYT SEMMOISTA PYKÄLÄÄ 9KK. KUSETTAAKO SONERA
Kusettaa, vaatimus on kohtuuton (ks kuluttajansuojalaki)
 
Carlos74
Meillä on kaapeli-tv omakotitalossa ja ollaan kanssa mietitty, että jos sen sanois irti ja ottais vaikka lautasantennin, mutta mietityttää vaan talon katveellinen sijainti, että saako tv:tä kunnolla lautasella/antennilla näkymään. Tästä syystä ollaan kiltisti maksettu kaapelimaksu.
 
ihan hoo moelasena
Mä painin täällä kans samassa tilanteessa, eli rakennettiin uus talo ja pitäis nyt miettiä et liitytäänkö kaapeliteeveeseen vai nakataanko antenni katolle :O

Mikä ero noissa on muu kuin kaapelista maksetaan vuosimaksu?
Entä sitten miten teille tulee netti?
 
"katsi"
No tietty kaapeli on parempi koska se näkyy varmemmin kuin antenni. ja voi ottaa kaapelinetin myös. ja ainakin täällä meillä päin näkyy just ja just antennin kautta 4 kanavaa niin siksi kaapeli mielummin koska kanavia on paljon enemmän näkyvissä sitten.

Ja ei omakotitaloihin tule automaattisesti kaapelia, eikä sitä ole kyllä pakko ottaa jos ei halua. Maksaa tottakai vuodessa kaapeli tv mutta siinä on myös etujansa jos katsoo oikeasti paljon televisioo.
 

Yhteistyössä