No kuullotan ensin paljon sipulia voissa ja heitän jauhelihan sekaan ja sopivasti suolaa, laitan puuroriisiä kiehumaan kasvisliemivedessä eli kattila melken täyteen vettä ja neljä kuutiota sinne. keitän riisiä n. 20-25 minuuttia eli en ihan kypsäksi. Pilkon kaalin tosi pieniksi ja kapeiksi suikaleiksi enkä laita sitä paksua ruotiosaa ollenkaan. Kun jauheliha on kypsää niin laitan jo siihen siirappia vähän imeytymään ja annan sen hautua siihen asti kun riisi kiehuu. Sit vaan ladon kaalin ja jauhelihan vuorotellen pataan, peitän melken kokonaan lihaliemellä ja paljon siirappia päälle, sekoitus ja vielä töräys siirappia. Uuniin 175 astetta n. 2h ja sit 15-20 min 225 asteessa et saa väriä päälle, voi pitää kantta padan päällä ensin niin pysyy mehevänä. Sit uunista ulos ja puoli tuntia lepuutusta ja ei ku syömään
. Lihana käytän vaihtelevasti possua, nautaa tai mun suosikkia hirvenlihaa jauhettuna!