Kaakonkulman Taaperot

mie olen pääsiäisleskenä kotona, kun mies ja muksut lähti appivanhempien kans Lappiin. En pystynyt enää tässä välissä lomaa pitämään, muuten menee työharjoittelu mönkään :whistle: No saan tehtyä pakolliset yövuorot pois ja nukkua vähän paremmin. Meillä koko pesue sairastettiin se NORO-virus :p :$ mie aloitin ja muut seuras parin päivän välein perässä, HIRVEÄ tauti kun vei voimat ihan totaalisesti :kieh: No nyt on sekin sairastettu.

Suklaamunaisaa pääsiäistä :D

Ukkis
 
Hyvää pääsiäistä kaikille!
Meillä vietetään vielä kotipäivää, huomenna päästään sitten ulos. Aamulla sai nukkua normaalia pitempään, kun poikakin nukkui univelkojaan pois. Nukkui sitten ihme kyllä parin tunnin päikkäritkin.
 
Zakaria on sitten virallisesti taapero :D ..synttäreiden kunniaks 'tuhatjalkanen' oppi kiipeemään sohvalle ja meidän isoon sänkyyn...voi sitä riemun ilmettä kun isoveikka (mein esikko 13v) sanoi että *hei jäpikkä..isot pojat saakin istua sohvalla!* :D


huomenna voisin käydä huikkaamassa 1v neuvola kuulumiset... :wave:
 
Paljon onnea Zakarialle!
Meillä edelleen odotellaan milloin vauva tahtoisi syntyä, laskettuun aikaan olisi vielä tasan viikko. Ei ole vielä antanut merkkiäkään että haluaisi syntyä ennen sitä.
Meillä ollaan palailtu normaaliin aamurytmiin, herätys on heti klo 7 jälkeen. Pottailut on saanut nyt sairastelun jälkeen takapakkia. Ei meinaa saada poikaa millään potalle tai jos saa niin ei malta istua. Aamusta ja illasta kyllä istuisi vaikka kuinka kauan, mutta muulloin ei.

Sanmar 39+0
 
ZAKARIA KIITTÄÄ :wave: ....arvatkaa ollaanko jumissa...joskus yöllä traktori ajoi parkipaikalle kujosen josta aamuun lähtijät pääsi töihin.. nyt täältä ei liiku kuin kahlaten.. :headwall:

nauratti kun kolme työsetää kävi pienellä autolla ajamassa kiepin parkilla ja meni pois kukaan äijistä ei edes tullu ulos autosta :headwall: :kieh: ...ja pääshän ne parkkipaikalle kun mies oli justiin tehny yli tunnin kolan kanssa hommia että sai meidän *amerikanlaivan* tieltä pois...

ja huolto firma kaupungin asunnoissa vaihtuu vasta 2009 alku vuonna kun sopimus loppuu.. eli kiva maksaa tyhjästä.. :headwall:

mutta nyt zakke sankari on taas rappusissa....

Sanmar....mie supistelen täällä myötä tunnosta!!...oon niin empaattinen luonne :whistle: ..en kuitenkaan ole raskautettu...(miestä vaivaa vauva kuume samoin kuin isoja poikia ...pitäis kuulema toinen pikku sisko saada :D :heart: :whistle: )
 
Käytiin kaupassa ja kannoin kauppakassin eikä sekään aiheuttanut mitään supisteluja. No, illalla kun kerään leluja lattialta niin maha kyllä tekee hommasta hankalan. Pitäisi varmaan jättää keräämättä, mutta mukava saada lelut edes yöksi kasaan.
Itseä jännittää kyllä joudunko menemään synnyttämään yksin, kun meillä ei varmaa lastenhoitoa. Muutama on joita voi kysyä. Isovanhemmistakaan ei ole apua kun asuvat kaukana, matkaan menisi yli 4 tuntia.
 
siis voi kehveli :kieh: .. mie luulin että oltas päästy tänään vähän ulos tästä mökistä.. illalla sovittiin että lähen vaikka linkillä neuvolalle, mutta kuinkas sitten kävikään.... :headwall:

1v ja 3v yökkii kilpaa...miulla kertää mahassa ja autonkin akku sanoi virkasuhteensa irti...no kohta soittelen neuvolan tätille ja muutan aikaa ens viikkoon...eli tämmöstä... :headwall: :wave:
 
Onpa ikävää että vatsatauti alkanut.

Me käytiin avoimessa, ei tuo rattaiden työntäminen lumessakaan aiheuttanut supisteluja.

Meillä poika heräs tänään jo kuuden jälkeen. Itse sain vielä nukkua tunnin kun mies nousi pojan kanssa aamupesuille ja syömään. Illalla meni kyllä ihen normaaliaikaan nukkumaan ja yöllä sitten heräsi ja halusi väliin. Vähän mietityttää miten nukkumisen kanssa menee kun vauva syntyy...meillä kun on tarkoitus että vauva nukkuu välissä ja esikoinenkin välillä haluaa siirtyä siihen. On vain niin kova pyörimään että vauva jää alle. Mies jo ehdotteli että siirtyy sitten vuodesohvalle pojan kanssa jos alkaa heräilemään ja viereen vaille. Usein kyllä nukkuu koko yön omassa huoneessaan.
 
nostellaas ettei vallan kadota :D jotenkin nykyään ei enää meinaa tännekään ehtiä kirjoitella :ashamed: jotenkin päivät hujahtaa niin nopeasti ja tekemistä on enemmän kun jaksaa tehdä. no eipä meille kovin kummoisia kuulu. Käytiin Eevin korvakontrollissa, vasen korva on terve ja putki paikoilllaan mutta oikean korvan putki on mennyt tukkoon :kieh: kesäkuun alkuun on varattu uusi kontrolli ja myös uusinta putkitusaikakin on varattu. Eipä tyttö ole pahemmin korvaa valitellu onneksi. Nyt on myös ruokahalut palanneet ja likka syö kun hevonen :D sen mahataudin jälkeen ei meinannu ruoka maistua mutta pääsiäisreissulla Lapissa oli ruokahalut palanneet. Ovat huomanneet reipastumisen myös päiväkodilla =)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua B)
Ukkis ja mukulat
 
Alkuperäinen kirjoittaja Sanmar:
Meillä ei mitään ihmeellistä. Eilen käytiin avoimessa ja markkinoilla. Odotellaan vain koska vauva tahtoisi syntyä.

Sanmar 40+2
...missähän avoimessa työ käytte...meillä nimittäin enemmän kuin vähän lipsuneet ohi tiistaiset avoimen vuorot lauritsalassa... :ashamed:
 
Me käydään tuossa kourulan avoimessa. Saa nähdä miten sitten käynnit kun vauva syntyy. Ei kyllä ainakaan ihan heti tule lähdettyä. Saa nähdä veisikö mies pojan leikkimään sinne jos sattuu olemaan vapaalla. Nyt on vielä 3 kertaa muskaria, jossa isukki on kyllä käyttänyt aika paljon.
Kourulassa avoimessa on keskiviikkoisin vauvapäivä, torstaisin ja perjantaisin sitten muut kuin vauvat. Meillä poika oli puolisen vuotta päiväkodissa ja ollaan nyt kotiin jäännin jälkeen yritetty käydä muskarin lisäksi tuolla avoimessa kerran viikossa.

Sanmar 40+4
 
Meille syntyi poika 9.4. klo 2.41. Koti-/taksisynnytys oli kyllä lähellä, kun laitokselle mennessä olin jo 9,5 cm auki ja vedet meni saman tien tutkittaessa. Synntyssaliin siirryttiinkin heti ponnistelemaan ja hetken päästä oli suloinen poika sylissä ja heti kakkasi äidin mahan päälle :LOL:
Heililläkin on poika.

Sanmar ja pojat
 
Tottakai mahtuu. Tervetuloa!
Meillä isukki lähti viikonloppuna taas töihin ja arki alkoi kahden pienen lapsen kanssa. Esikoinen kerkeää kyllä tehdä vaikka mitä sillä välin kuin imetän. Onneksi yöllä saa nukkua, poika syö vain 1-2 kertaa yön aikana. Jaksaa sitten päivällä touhuta.
Eipä meille mitään ihmeellistä, huomenna mennään taas neuvolaan.
 
vauva yhä masussa..rv 40+2.ei tee elettäkän ulos. no tämän kuun aikana on pakko tulla !!viimestään 15.5(jos 2 vko yli ja käynnistykseen menee) yliaikaiskontrolli 10.5 rv 41+3

tyttö nukahti tänään illalla hyvin..olikin puuhakas päivä ja iltasuihkut vielä, sai uuden yömekon päälle,voi miten oli tohkeissaan kun ei ollutkaan enään housu-asu :)

 
Vauvansa saaneille :flower: siis Sanmarille ja Heilille =) JA tervetuloa mukaan safariina. Yritän päivitellä tuon etusivun paremmalla ajalla. Nyt vaan pikaisesti ennen kouluun menoa tulin piipahtamaan ;)

Eipä meille mitään ihmeempiä kuulu, muksut kasvaa kovaa vauhtia ja Eevin 1v8kk neuvolakin jo häämöttää 22.5. :whistle: Miun vauva on jotenkin ehtiny jo isoksi tytöksi :heart:

No juu, täytyy rientää koulun penkkiä kuluttamaan. Ei olis enää kun tää viikko ja ens maanantai ja sit alkais kesäloma :D No kyllä se on töihinkin mentävä kesällä, 2.6. - 9.8. olen töissä ja viikon ehdin pitää lomaa ennen kun taas olis kouluun palattava.

Ukkis ja mukulat
 
Vieläkös mahtuisi yksi äippä mukaan? :)
Täällä kaakossa asustellaan ja perheeseen kuuluu minä-86, ukkeli-80 ja poika nimeltään Sebastian syntyi 26.10.06, rv 40+2.
Toinen lapsi ei ole ollut vielä suunnitelmissa...kunhan tämän yhden ikiliikkujan kanssa ensin selvitään... :)
Häitä tässä kovasti suunnitellaan...hääpäivä on 19.6. joten suunnittelujen kanssa on pitäny kiirettä. :)
 
Tietysti mahtuu.

Meillä esikoinen on alkanut tulla repimään ja yrittää kavuta syliin kun imettelen vauvaa. Yritäpä siinä pitää tissiä toisen suussa kun toinen kiskoo toiseen suuntaan. Lukemista ollaan yritetty, mutta harvoin malttaa kuunnella. Muutenkin on kova vauhti päällä, joka paikkaan pitäisi kiipeillä. Kovasti kyllä on vauvan perään, herättyään pitäisi ensimmäisenä käydä katsomassa missä pikkuveli on ja paijaamassa olisi vähän väliä, välillä vain liian kova kouraisesti.

Eipä meille mitään ihmeellistä. Kotona ja pihalla päivät menee.
 

Yhteistyössä