Kaakonkulman Odottajat

Iltoja!

Sanmarille suuren suuret onnittelut pikkuprinssistä.

äiti lpr ootko käyny tälläsestä osoitteesta noita katsomassa. www.on24.fi Myö tilattiin viime vuonna tuolta meille sänky ja oli ihan ok. Itse katselin kuopukselle silloin tuolta ja oli kyllä aika ihania vaihtoehtoja, tosin jotkut kyllä ihan tosi kalliitakin, lopulta ostin sitten kaverilta tuon pöydän.

Omaa napaa sen verran että täällä on alkanut jo liikkeitä tuntua. Aina silloin tällöin tuntuu tönimistä ja muljuamista, on aika kivaa. :) Ensi viikolla olisi neuvolakin niin pääsisi kuuntelemaan sydänääniä eikä olisi se tumpelo lääkäri siellä säätämässä. :kieh: Onneksi noita lääkärin tarkastuksia on vaan kolme että ei tarvi enempää olla tekemisissä.

AngelEyes ja masukki 13+2
 
Ikeassa on ihan kivoja noin 100 euron pintaan olevia hoitopöytiä ja sieltähän saa myös tilattua postitse. Mein isäntä ei niihin ihastunut ja tarvitaan kumminkin vauvalle tosi paljon lipastotilaa, koska muualle vaatteita ei saada mahtumaan, joten siksi iso vaatelipasto oli ainoa vaihtoehto meille.

Täällä koittaa kovasti flunssa työntää päälle....kurkku on tosi kipeä :(

-Anniel ja vekkuli 26+1
 
mie en löytäny ikeastakaan ku yhen ehkä meille sopivan pöydän, mut ei sekään oo miusta kuitenkaan kiva.. mie kanssa haluun paljon sitä kaappitilaa niille vaatteille ym.. mutta kerkeehän tässä vielä =)

ihana oli taas heti aamustaa alkaa tappelee ton poitsun kanssa.. ku hän ei kerkee nyt lähtee päiväkotiin ku hän leikkii, etkö nää??? ja sit hän ei osaa laittaa sukkia jalkaan, vaikka toinen sukka on jo jalassa??? Ihanaa!!!!

No onnex tulee vkloppu ni saadaan rauhottua taas kotona, ja nukkua toivot´tavasti pidempään, ainaki tällä viikolla poitsu on nukkunu melkee joka aamu vähä yli 7.00 ja se on pitäny käyä herättää sieltä! Toiveissa siis pidemmät yöunet :D

kyl se on vaan niin jännä ku näkee et nuo pienetki on väsyneitä tällee pe aamusta ja sitte maanantai päivät ja illat on myös väsyneempi, työstä käy heillekkin tuo päiväkoti!!

Näissä tunnelmissa tänään!

Äiti lpr 23+3

miulla myös ollu flunssaa taas vaihteex viikon verran, ja joka aamu on toooosi tukossa.. mut iltakohti taas alkaa normalisoitumaan.. tiiä sit johtusko siitepölyistä, vai onko oikee flunssa.. ääniki on aamulla jossain muualla ku suussa :eek:
 
Hei vaan kaikille! Tulinpa tännekin ilmoittautumaan...

Meille syntyi 7.4. klo 10.54 poika. Pieni, mutta pippurinen, 2985g ja 49cm. Eilen perjantaina myökin päästiin kotiin. Leikkaus meni hyvin, vaikka menetinkin aika paljon verta ja hb on laskenut tosi alhaalle. Vaan eiköhän se tästä. Kotonaolo on lähtenyt sujumaan hyvin, vauvaa pitää painonsa takia syöttää kolmen tunnin välein ja samoin kuin Sanmarilla, maanantaina mennään mekin painon tarkistukseen.
 
Onneksi olkoon pikku prinssistä myös Jo-hannalle! :heart: :flower:

Kylläpäs onkin tämä kaakonkulma nyt täynnä pieniä suloisia miehen alkuja..... :). Saas nähdä miten meidän muiden käy, kumpia tulee loppujen lopuksi enemmän, tyttöjä vai poikia.

Tänne ei kuulu erikoisempaa, käytiin eilen neidin kanssa ja tänään koko perhe kaupungilla ja voi että kun väsytti molempien kertojen jälkeen. Liekö flunssa vienyt osansa voimista vai nytkö rupeaa raskaus vaatimaan veronsa? Tähän mennessä ei ole vielä päikkäreitä tullut tarvittua, mutta tänään nukuttiin kaikki yhdessä pitkästä aikaa!

Kauhea pesänrakennus vimma on täällä päällä, pitäisi saada vaihdettua olkkariin verhot ja tyynyt ja matto ja ja ja....mitähän seuraavaksi?! En ole vielä päässyt noita vauvan vaatteita hirveästi järjestelemään ja sit ku tiedän, että itse en enää uskalla ruveta kiipeilemään verhojen kanssa ja pitäisi jotenkin isäntä saada suostuteltua se tekemään, niin ärsyttää kun ei mitään saa itse aikaiseksi. :ashamed:

Noh, eipä muuta tällä kertaa...

-Anniel ja vekkuli 26+2
 
Onnea Jo-hanna!
Minä imettelen tiheämmin kuin 3 tunnin välein, lisämaidot jätettiin pois, kun omat rinnat täynnä maitoa. Yöllä kyllä kello soi 3 tunnin välein jos poika ei herätä, mutta päivällä syö kyllä tiheämmin.
Mutta nyt heräiltiin ja taitaa olla tankkaus aika.
 
:D Meillä kanssa 3h välein syönyt vauveli, siis laitoksella piti syöttää ja sit syötettiin eka viikko kotonakin n. 3 h välein. Nyt sit ei enää tule kelloa katsottua, mutta 3-4 h välein hän itse ilmoittaa nälästään kyllä. Paitsi yhtenä yönä nukuttiin 8,5 tuntia!!! Huomenna meillä eka neuvola (siis se täti kävi kotikäynnillä kyllä jo..) ja nähdään joko meijän piiperö on lähtenyt kasvuun.

Heili ja Äijä 2,5 vkoa
 
Minulla ei edes kokemusta 3 h välein syövästä vauvasta (paitsi laitoksella). Esikoinenkin söi alkuun 1,5 h välein kellon ympäri ja jatkossakin päivällä tiheästi, jopa tunnin välein. Yöt onneksi nukkui. Saa nähdä millainen tankkaaja tästä pojasta kehittyy.
 
Onnea paljon Jo-hannalle!!!

Miulla varsinainen valitus aamu.. en jaksa tänne kyllä enää valittaa.. mutta kaikki ärsyttää ja mieheltä haluisin hirveesti huomioita ja hellyyttä ja kaikkee, mut ei tajuu..

no kaipa tää tästä!!

Ja tuo ilmakin :kieh: grr..

no onnex tuo tietää et lumet sulaa ja kohta on kesä, ja sitten mie oon valas, enkä pääsee sitäkään liikkumaan mitä nyt :kieh: :kieh: :kieh:

onko muuten kokemusta, voiko nuo liitoskivut hellittää??loppua?? voi paheneeko ne vaan??

Eipä muut atälle aamulle

Äiti lpr 23+6

P.s. mihin on mymmy myy hävinny???
 

Huomenta pitkästä aikaa!!
En olekaan tänne vähään aikaan kirjoitellut,mutta jos sitä nyt laittais kuulumiset.

Muuten tänne kuuluu hyvää mutta selkä on todella pahassa kunnossa ja 2x olen nyt tipahtanut lattialle tuon selän kanssa :(
päänsäryt vaan jatkuvat ja ollaan jo soiteltu äippäpolille saanko ottaa buranaa vielä kun muut ei auta ja tänään soitan kyllä neuvolaan onko tää enään normaalia että näin USEIN pää on kipeä vai mikä mua vaivaa..mielikuvat laukkaa kahta sataa päässä.. :ashamed: :'(

synnytys on ruvennut vaivaamaan ja pelottamaan ja mennyt jo uniinkin..
ja toivottavasti siihen saatais jotain ratkaisua tehtyä.

vauvalle on jo "kaikki" valmiina paitsi pinniksestä puuttuu petivaatteet ja sairaaalakassia olen alkanut jo katsomaan mitä sinne laittaa ja mitä pitää vielä ostaa..turvakaukalot ja sitterit on pestynä ja puunattuna ja ihanasti nuorimmainen ei anna muiden koskeakaan turvakaukaloon ku kerta se on vauvan.. :heart:

Isommat lapset voivat hyvin ja ovat olleet terveenä *koputtaa puuta..*
kevättä on rinnassa ja pihassa olis tekemistä vaikka muille jakaa mutta ei pysty ni ei pysty..

noh ei kai tässä muuta kuin vointeja kaikille ja halaukset niille jotka niitä nyt kaipailee :hug:

tuire ja mini 30+4 :heart: :heart:
 
Kiva kuulla että sieki oot kuviossa vielä, mie jo aattelin et oot vaikka joutunu jo synnyttämään!!

Kyllä tässä alkaa noita vaivoja tulemaan.. eilen illallakin hyvä että pääsin sohvalta ylös ku selkää koski ja haaroväliä.. :kieh: mutta hyvää kannattaa oottaa!!

 
Hui, nyt oltiin jo tiputtu kauas....!

Tänne ei mitään uutta, keskiviikkona olisi pitänyt olla neuvolalääkäri, mutta joutuivat siirtämään huomiseksi. Noh eipä hirveästi haitannut, kerkesin hoitamaan hiivan sopivasti pois ennen sinne menoa. Jo toinen kerta tässä raskaudessa, toivottavasti ei tule enää uudestaan, ei mukavaa :(

Kukas keksisi jotain kivaa Galluppia että saatais tänne vähän vipinää taas!?

Kaksi päivää jo kädet hyysynnyt vauvan vaatteita, huomenna varmaan aloitan niiden pesemisen ja silityksen. Parempi aloittaa ajoissa vai mitä? ;)

-Anniel ja vekkuli 27+0
 
moikka!

minäkään en niin ahkerasti ole jaksanut kirjotella.... :ashamed:

onnea nyyttinsä noutaneille :flower:

keskiviikkona kävin äitipolilla (koks)

nyt kaikki ok , rr laskenut 120 ja risat/80 , verikokeet ok, ei merkkiä rask.myrkytyksestä tällähetkellä, turvotusta kuitenkin ja painoa tullutkin viikossa 2kg..... vauvan paino-arvio tällähetkellä 3,5kg, rt, kuitenkin aika ylhäällä vielä..ei merkkiä et ois ihan justiinsa tulossa. paikatkin alakerrassa kiinni ja pituus 3cm . muuten tässä varmaan jaksais hyvinkin sen kaksviikkoa yli, mut on noi nivuset ja selkä niin perhanan kipeet...sen puolesta vaikka jo syntyiskin..

nyt yrittää nukkumista!

t. hilppahemulin äippä rv 38+1
 
Huomenta tännekin!!

istuma työ ei ole enää kivaa.. alamahaa painaa housut ja kaikki asennot.. seisaaltaan en voi tehä ku sitte alkaa juimimaan alapäätä :kieh: että sellasta tääne..

Miulla kanssa ollu pari päivää hirvee himo ja vimma laittaa vaaville kaikki valmiix just nyt.. käytii toissa päivänä hakee korisänky lainaa ja se on vielä eteisessä ku en oo saanu siivottuu sille paikkaa makkarissa.. alakerran varastoon se ei mahu.. saapahan sen päälle sit alkaa kerätä vauva tavaraa =)

Äitiys raha päätöksenkin sain eilen, ihan hyvältä kuulosti!! ainut mikä ärsyttää on se hemmetin veroprosentti, miulla on normistikin 22,5 ni ottaax ne oikeesti 24,5 puol sitte miulta?? älytöntä ja samatan ne keillä on reilusti alle 20% ni niiltäki sitte otetaa se 20% tyhmää..

ja pakkaus pitäs tulla parin viikon sisään =) ihanaa päästä hypistee niitä vaatteita!!!

Ens viikolla pääsen kampaajalle!! ihanaa!!

Hyvää viikonloppua kaikille!!

Äiti lpr 24+3
 
Tänään oli neuvolalääkäri ja kaikki ok. Vauva viihtyi pää alaspäin, mutta kovasti käänsi kylkeä ja potki vastaan kun koitettiin sydäntä kuunnella. Painoa oli tullut ihan sopivasti, +365g/vko. Paineet oli kohdallaan sekä hb, vaikka unohdin illalla ottaa rautatabletin.
Oli kyllä ihanaa, kun lääkäri kehui vauvaa pirteäksi ja reippaaksi, kun niin napakasti liikkuu jo. :heart:

Joudun menemään jo kahden viikon päästä taas uudestaan neuvolaan, kun eivät vielä voineet ottaa uutta verinäytettä (vasta-aineseurantaa varten) kun kk:n välein pitäisi kuulemma koittaa ottaa tasaisesti ja vasta loppu kk:sta viimeeksi otettu.

Äiti lpr muistahan tulla sit kertomaan, et kumman paketin sait....mie vielä kärkyn sitä uutta! :ashamed:

Hyvää viikonloppua kaikille myös minun puolestani! :wave:

-Anniel ja vekkuli 27+1
 
Juu kyllä varmaan tuun sitte hehkuttaa ku saan sen pakkauksen =)

Kiitos vinkistä hakee uus verokortti.. ei ois taas valeblondi keksiny :D . pitääkö se kortti toimittaa kelalle vai näkeex ne jostain omista tiedoista miun sen hetkisen veroprosentin?

Vieläkää en oo saanu aikasiks mennä sitävetyä syömään :p
 
Mie muistelisin että se meni verotoimistosta suoraan kelalle, se tieto siis. Mutta eipä kai se haittaa jos käy viemässä sen erikseenkin. Kysäse kun käyt siellä, että miten toimitaan.

Itsellekin tuo valkeni vasta viime raskaudessa, jos oisin tajunnu niin oisin kyllä aikasemminkin käyny hakemassa tuon muutoskortin.
 
Huomenta!!

vety syöty eilen torilla ja hyvää oli :p

katsastettiin sitten nopsaan kirppiskojutkin, pari lautapeliä ois ollu mutta mein herra ei huolinu niitä?? en sitten viittiny ostaa.. oishan ne voinu kiinnostaa sitten kotona..

eilen sain vaavin sängynkin lopulliseen paikkaansa ja piti kokeilla sitä verho tsydeemiäkin siihen päälle :heart: , kyllä oli niin nättiä että, mutta en viittiny sitä verhoa vielä jättää pölyyntymään..

muutenkin sain aikaseks eilen, sisäjuttuja vaikka oli niin nätti ilma, mut pakko joskus pestä pyykkiä ja vähän järjestelle tavaroita.. muuton jäliltä vieläkin kaikki on vähän miten sattuu.. muutosta se melkeen 4kk :whistle: no äippälomalla kerkee sitten viimeset!!!

pitää joo tota verokorttia kysyy, mut siihenki on aikaa, ku palkkaa saan syyskuun loppuun asti.. voihan se olla et niin myöhään ne ei uutta "hyvää" korttia enää anna..jää nähtäväksi..

mutta nyt töihin käsiksi, menee aika taas kaikkeen muuhun!!

Äiti lpr 24+6
 

Yhteistyössä