K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sinulla on selvästi ongelmia seksuaalisen sisällön kanssa, vaikka B ei ole koskaan tuonut esiin että se erityisesti haittaisi häntä. Eli projisoit omia estojasi häneen ja kuvittelet millaiset asiat hän kokee häiritseviksi, koska ne häiritsevät SINUA. Sadie juorut hän on sitä vastoin tuonut esiin useita kertoja. Siispä mitkään vihjailut hänen ja S:n suhteesta eivät ole "äärettömän kilttejä", vaan osa ongelmaa, joka saa hänet mm. ahdistumaan somesta. Toisekseen tässä ketjussa on usein ollut räikeitä seksikuvauksia Bojanista, K:sta tai muista Jokereista muussa kuin K&B yhteydessä, mutta ilmeisesti nämä eivät ole sinulle ongelma? Vain K&B shippaajien seksuaalissävytteinen huumori on Bojania halventavaa? Miksi?

Mitä itseeni tulee, niin suhtautuisin minusta kirjoitettuihin fiktiivisiin seksikuvauksiin huumorilla, koska tietäisin niiden olevan fiktiota. Jos ne tuottaisivat jollekin iloa ja edistäisivät uraa, niin miksikäs ei, kunhan ihmiset eivät tuputa niitä naamalle tai ota niitä kuvauksina todellisuudesta aivan kuten Bojankin haastattelussa mainitsi faktan ja fiktion erottamisesta toisistaan.
Mulla ei itselläni ole minkäänlaista ongelmaa seksuaalisen sisällön kanssa, jos joku tuottaa sellaista itse. On kokonaan eri asia tehdä väitteitä jonkun toisen henkilön seksuaalisuudesta ja kirjoittaa yleisille keskustelupalstoille kaikenlaisia väitteitä siitä toisesta hänen seksielämäänsä liittyen. Ja kyllä vain ne menee huomattavasti intiimimmälle alueelle, kuin joku A+C on söpöjä -kommentti. Kyllä jokainen sen ymmärtää.
 
vierailija
Koska aikuiset ihmiset tappelee keskenään kuin pahaiset kakarat, eikä pysty olemaan yhdessä tai kahdessa ketjussa, vaan jokaiselle kuppikunnalle tarvitaan omansa.
On ollut koomista tai oikeastaan säälittävää seurata näillä palstoilla tapahtuvaa keskustelua. Aikuiset ihmiset riitelevät, että kenen mielikuvituspari on se paras ja kenen shippi se oikea. Ketjuja perustetaan yksi toisensa perään lisää, kun ihmiset ovat niin mustasukkaisia omasta paristaan. Nämä nukkeleikit eivät ole millään tavoin terveitä ja näitä leikkivät aikuiset ihmiset.
 

Yhteistyössä