K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jotenkin sairasta, että täällä on jollakulla tarve yrittää torpedoida keskustelua, jos aihe ei miellytä häntä. Eilenkin suivaantui selvästi siitä ihanasta videosta missä oli Jan & Bojan. Heti yritti kääntää aiheen K/B:hen. Sama kuvio toistui taas äsken.
 
vierailija
Kirjoitin tuon muistaakseni ennen noita kommentteja. Mutta nuokin on äärettömän kilttejä verrattuna tuohon, mitä k/b shippaajat on kirjoittaneet B:stä seksiasentoineen kaikkineen. Se on jo halventavaa mitä siellä hänestä sanotaan. Jos lopettaisit sen väittelyn ja yrittäisit oikeasti ymmärtää mitä sanon? Haluaisitko että itsestäsi kirjoitettaisiin sellaista?
Sinulla on selvästi ongelmia seksuaalisen sisällön kanssa, vaikka B ei ole koskaan tuonut esiin että se erityisesti haittaisi häntä. Eli projisoit omia estojasi häneen ja kuvittelet millaiset asiat hän kokee häiritseviksi, koska ne häiritsevät SINUA. Sadie juorut hän on sitä vastoin tuonut esiin useita kertoja. Siispä mitkään vihjailut hänen ja S:n suhteesta eivät ole "äärettömän kilttejä", vaan osa ongelmaa, joka saa hänet mm. ahdistumaan somesta. Toisekseen tässä ketjussa on usein ollut räikeitä seksikuvauksia Bojanista, K:sta tai muista Jokereista muussa kuin K&B yhteydessä, mutta ilmeisesti nämä eivät ole sinulle ongelma? Vain K&B shippaajien seksuaalissävytteinen huumori on Bojania halventavaa? Miksi?

Mitä itseeni tulee, niin suhtautuisin minusta kirjoitettuihin fiktiivisiin seksikuvauksiin huumorilla, koska tietäisin niiden olevan fiktiota. Jos ne tuottaisivat jollekin iloa ja edistäisivät uraa, niin miksikäs ei, kunhan ihmiset eivät tuputa niitä naamalle tai ota niitä kuvauksina todellisuudesta aivan kuten Bojankin haastattelussa mainitsi faktan ja fiktion erottamisesta toisistaan.
 

Yhteistyössä