K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Musta olisi ihan ymmärrettävää sekin jos ne olisivatkin yöpyneet heti hotellissa, mutta illanvietto olisi kuitenkin järkätty siellä vanhempien luona. Ja siellä sit äiti ja isä tervehtimässä ja ehdottelemassa että mihin kannattaa mennä ulkoilemaan Mä oon kärtsän vanhempia nuorempi mutta omat lapset on jo täysi-ikäisiä ja tunnistan kyllä itseni tästä kuviosta "Tuosta kaapista voit sitten laittaa serviettejä jos tarttee ja näitä laseja löytyy kyllä enemmänkin ja muista että pakkasessa on lisää piirakoita! Näytä sitten reitti siihen rantapolulle jos joku haluaa vähän mennä ulkoilemaan, se on niin nätti paikka."
No K:n vanhemmilla sen pari yötä olivat niinkuin Jan:kin faneille kertoi, miten tästäkin vielä jaksetaan jankata.
 
vierailija
Saako täällä keskustellä kroatialaisen fanin päällä pongatusta Käärijä Krew takista ja pohtia miks sille on annettu sellainen?
Siitä ei toisessa ketjussa tykätty keskustella, kun väitettiin, että tämä nainen saanut seksiä vastaan kyseisen takin ja puhuttiin jopa seksin myymisestä. Sekä vihjattiin liittyvän K:hon tai Mikkeen, joka on loukkaavaa. Lisäksi naisella on lapsi, joten saattaa löytyä se mieskin jo ennaltaan. Ehkä on somevaikuttajana saanut tai ostanut takin, emme sitä näissä ketjuissa pysty ratkomaan. Tai sitten takki oli kuvaa varten lainassa.
 

Yhteistyössä