K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
K ja B ei minusta mitenkään ole pari. Ihan eri puusta. Varmaan ollut hauskaa porukassa kun koko muu jengi ympärillä häseltää mutta kahden. Nou nou. Jos ovat oikeasti tuolla kahden niin voi olla kavereiden loppu.
Hyvin näyttää kahdestaan menevän kaveruksilla kun K oikein hehkui onnea täniltaisessa kuvassa. On tainnut olla erinomainen loma heillä keskenään ja ovat päässeet ystävyyttä vielä syventämäänkin.
 
vierailija
On pelottavaa, miten hyväuskoisia ihmiset ovat netissä näkemiensä kuvien suhteen. Tuo kuva on vielä varsin alkeellinen tekoälyn tuottamaksi. Kuten sanoitkin, tuolla kuvalla ei ole mitään suurempaa merkitystä, mutta jos tuotakaan ei näe tekoälyn tekemäksi, tulee todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin kunnolla höynäytetyksi. Nykykehityksessä ei ole haitaksi harjoittaa edes jonkinlaista mediakritiikkiä, ei edes silloin, kun kyse on vain tällaisestä harmittomasta viihdekontekstista.
Nämä sun jutut ei ole mediakritiikkiä nähnytkään, vaikka kovasti itse tunnut niin uskovan. Mediakritiikkiä ei todellekaan ole se, että väittää kaikkea perusteettomasti väärennetyksi. Jos kuva on kerran mielestäsi niin alkeellinen tekele, niin varmasti helposti sitten pystyt tekemään vastaavan ja tuomaan sen tänne näytille. Jään odottamaaan.
 
vierailija
Onhan heillä suhde kuitenkin olemassa. Jonkunlainen. Eikä nyt ihan perus kaverisuhde taida olla.
Ainakin ovat sen verran tärkeitä toisilleen että ovat kahdestaan viikoksi lomalle lähteneet. En muista että K olisi sellaista kenenkään muun kanssa tehnyt, vaan aina on isommalla porukalla liikenteessä. Ystävyyttä on monenlaista, heille selvästi oli tärkeää päästä keskenään viettämään aikaa.
 
vierailija
Kiitos tiktokin linkkaajalle! Siellähän ne söpösti istuu :D Millon tuo on otettu?

Kun se lehti julkaisi ne huhut ja että heidät oltaisiin nähty niin sillon jo osa kirjoitti miten lehti on voinut nähdä kuvia, mutta eivät ole niitä julkaisseet. Sloveniassa voi olla oma käytäntö/laki näihin.
 
vierailija
Kiitos tiktokin linkkaajalle! Siellähän ne söpösti istuu Millon tuo on otettu?

Kun se lehti julkaisi ne huhut ja että heidät oltaisiin nähty niin sillon jo osa kirjoitti miten lehti on voinut nähdä kuvia, mutta eivät ole niitä julkaisseet. Sloveniassa voi olla oma käytäntö/laki näihin.
Kuva on otettu ennen JO:n Saksan festarikeikkaa Bn ekan kaulaoperaation jälkeen.
 
vierailija
Onhan heillä suhde kuitenkin olemassa. Jonkunlainen. Eikä nyt ihan perus kaverisuhde taida olla.
Minusta heillä näyttää olevan hyvin syvä bromance suhde. Heidän lämpimiä välejä tuskin kukaan pystyy kieltämään ja tää loma näyttää vaan vahvistaneen ystävyyttä. Ovat varmaan saaneet purettua viisuvuotta läpi ja sitä kaikkea mitä heille on viisujen jälkeen tapahtunut.
 
vierailija
Mun mielestä se on sellainen millä ne pöydän jalat on yleensä lukittu että se pöytä ei mene vahingossa linkkuun. Se on vaan jostain syystä nyt auki.
Joo se on sen pöydän tukitanko. Nuo tuolit on sellaisia linkkuun vedettäviä ja siksi ne jalat on tuolla tavalla vinossa. Lisäksi lattialla näkyy varjoja. Milan hame laskeutuu verran sivustakin että peittää sen tuolin istuinosan taakseen. Musta sitä istuinosaa näkyy ihan vähän tuossa takana, just siinä mihin sen edessä olevan tuolin selkänoja loppuu. Olisko Milalla siknä
Myös jotain vaatetta tai laukku selkänsä takana. Mila on ainakin nojautunut eteenpäin ja tuolin selkänojat kaartuu taaksepäin. Ei siis nojaa siihen.
 
vierailija
Mä olen täällä kerran epäillyt kuvaa tekaistuksi ja sain sellaisen ryöpytyksen, etten uskaltanut jatkaa (mikä siinä on, että jos jotain kyselee, niin heti leimataan harhaiseksi shippaajaksi?). Mulla ei ole kyseistä kuvaa, joten en nyt voi tarkalleen sanoa, mitä seikkoja epäilin, mutta siis muistan epäilleeni käsien kokoa ja sormien pituutta (muistaakseni Sadien ainakin), kuvan epäselvyyttä joissakin kohdissa mutta hyvinkin selvää ja skarppia taas toisissa kohdissa, jonkun päässä oli jotain vikaa mutta en muista enää kenen ja ne tuolit oli malliltaan tosi outoja mutta en muistaakseni kyllä laskenut mitään jalkoja tms.

Lisäksi epäilyttää, että kuvaajaa ei selvästi havaita eli häneen ei katso yksikään seurueen jäsenistä mutta silti kuvia on vain yksi epäselvä otos. Yleensä niitä näpätään nopeasti sarja, jolloin se väärentämisen epäilykin häviää, kun on samasta tilanteesta useampi kuva.

Mutta loppupeleissä sillä ei ole mitään väliä, kun B on kommenttinsa asiasta antanut. Ihan sama, onko kuva aito vai ei, saa hän ystäviään tavata eikä kuva todista puoleen tai toiseen mitään.
 
vierailija
Aika paljon on kyllä jonkun pitänyt nähdä vaivaa, jos on tuon kuvan tekaissut vain julkaistakseen sen jollain random tiktok-tilillä. Hänen on mm. pitänyt tuntea B:n ystävät ja etsiä tuon Milan kuva jostakin mukaan liitettäväksi. Ei kyllä tunnu yhtään uskottavalta.
 

Yhteistyössä