K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei sanonut. Sanoi että on lukenut juoruja aikaisemmin ja on lukenut tästäkin asiasta. Siihen liittyen olikin ties mitä juorua, että tottahan se onkin. Mutta ei sanonut että juuri se seurustelu on juoru.

Ihmettelin silloin miksi ei sanonut selkeästi esim. että eivät seurustele ja S ei ole ollut Ljubljanassa, kun se juoru olisi ollut tosi helppo kumota siinä. No, sitten kävikin ilmi että S OLI ollut siellä, eli aika selkeää miksi ei sanonut niin. Ajattelen että on ihan mahdollista että tuon seurustelu/ tapailuasian kanssa on sama juttu.
Mistä on käynyt ilmi, että S on ollut Ljubljanassa?
 
vierailija
vierailija
Vähän pelkäsinkin, että tähän kuvaan viitattaisiin. Jos kuva on aito ja Ljubljanassa otettu, ei liene vaikeaa tunnistaa paikkaa. LadySlo - onko tuo kuvan paikka Ljubljanassa? Taustalla näkyvä graffiti voisi auttaa tunnistamisessa, on sen verran helposti erottuva.
Ei taida kyllä pahemmin käydä tässä ketjussa? Että, jos jätettäisiin tästä S tarinasta nyt pois kuitenkin.
 
vierailija
Härtsä muuten käytti nyt K:n ja B:n suhteesta sanaa bromance ja Jesse aiemmin muistini mukaan man crush. Molemmat viittaa siihen että ovat läheisiä, kuin veljiä ja hullaantuneitakin toisistaan mutta ei mihinkään suhteeseen. Siltä se mustakin juuri näyttää. Ihana ajatus että ovat niin tärkeitä toisilleen. 🥰
 

Yhteistyössä