K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Tossa K:n "where is paidatonkiehuja" stoorissa olevat miehet sombrerohatuissa ovat tosiaan se random tanskalainen (pullon kaa pyörivä) ja sen kaveri (tummaihoinen jätkä mikki kädessä). Eli niillä on tosiaan tuommoinen vähintään neljän hengen porukka nyt, saattaahan niitä olla enemmänkin jotka ei vaan instaile.
 
vierailija
Onko täällä taas joku Kärtsä vihaajien iltavuoro menossa? Vihdyin täällä tosi hyvin viime päivät kun oli kerrankin puhetta muustakin kuin kuolettavan tylsistä JO tossukoista
Näköjään. Aina välillä tänne ilmestyy muutama huutelemaan, ettei K kiinnosta ketään vaikka just oltais pitkäänkin puhuttu vaikka mitä K:n musasta ja keikoista. Eli K-faneja on täällä ihan samalla lailla, ei ole mikään Joksu-ketju tämä.
Toisaalta ei kyllä viitsi näitä JO dissauksia, jooko. En välitä heidän musastaan yhtään, mutta arvostan sitä, että hekin tekee duunia ilmeisen kunnianhimoisesti. K ja B ystävyys tai bromance on kyllä suloista ja kyllähän K koko bändin kanssa on ihan hyvissä väleissä. Luulis, että näitä JO-faneja ja K-dissaajia kuitenkin edes vähän kiinnostaa kaveri, joka on ihan oikeasti auttanut bändiä saamaan jalansijaa Suomessa. Aika kiittämätöntä minusta.
 

Yhteistyössä