K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Minä taas näen, että tällainen juorujen ja tosielämän sekoittaminen takuulla vaikeuttaa sitä mahdollisen kumppanin tuomista julkisuuteen. B on tosi avoin ihminen ja on aiemmin kertonut, miten ei pystyisi salaamaan rakastumistaan, mutta nyt hänen on pakko kasata ympärilleen muuri, koska näyttää siltä, että fanit ovatkin hänen pahimpia vihollisiaan. Aivan varmasti tämä viimeisin tapahtuma opetti hänelle, miten asioita riepotellaan julkisuudessa. Asioita keksitään ja väännetään ja valehdellaan, tehtaillaan vihatilejä ja fanitilejä mahdollista kumppaniakin varten eikä kysekään, että voisi edes kaikessa rauhassa tutustua. Jokainen sana, ilme ja ele tulkitaan ja niistä väännetään tarinaa, jolla ei ole mitään pohjaa. Surullista.
Kyllä mä uskon, ettei sillä ole ongelmaa kertoa sitten kun on jotain todellista tapahtunut. Sehän on iloinen ja hyvä asia. Joka toivottavasti vain vahvistaa häntä.
Et kai sä sellaista nyt tällaisiin juosten kustuihin, keksittyihin juoruihin sekoita.
 
vierailija
Tässä esimerkki, ettei B:n puheita uskota ja kuvitellaan olematon suhde.
Kuule, usko sä ensin B:n sanoja siitä, kun hän kertoo olevansa pelkkä kaveri K:n kanssa ja ai niin hei, kertoo myös, että naiset kiinnostaa häntä ja että hänen unelmiensa kumppani on urheilullinen ja tumma/vaalea NAINEN, jolla on valloittava hymy. Sitten kun uskot noi mitä B sanoo, niin sen jälkeen voit palata tänne urputtamaan.
 

Yhteistyössä