K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihana Krisin stoori. Ei tosiaan taida tykätä aikaisista aamuista. Jakanut siis kissavideon johon oli laitettu teksti Pov: you are Kris Gustin, Who is forced to wake up before 2pm. Kris laittanut stoorinsa itse vielä, että "facts" 😁❤
 
vierailija
Vaikea sanoa, kun en siellä käy. Mutta onkohan kyse siitä, että jollekulle se B on puhtoinen mussukka, jonka ei haluta ”likaantuvan”? B:tä joku selvästi kontrolloi enemmän. K:n kohdalla en näe samaa käytöstä kenenkään osalta.
Täällä kompostissa K saa lumpustella miten tahansa ja se on B jonka siveysvyö pitää olla tiukasti paikoillaan pienen mutta äänekkään vähemmistön mielestä. Vauvalla molempien pitää olla Markettojen tiukassa kontrollissa.
 
vierailija
No jos on vaikka perhe, niin vaikea sitä on salata, eikä ole musta syytäkään. Eihän heitä silti esitellä tarvitse, jos ei halua, mutta varmasti haluavat elää normaalia elämää ja myöntää että perhe on olemassa.
Oman lapsen syntymä esimerkiksi varmasti on sellainen tapahtuma, et edes K ei haluaisi sitä salata. Ei varmaan toisi lasta julkisuuteen, mut varmasti kertoisi iloiset uutiset. Edes tässä yhteydessä ei kuitenkaan puhuisi välttämättä mitään kumppanista.
 

Yhteistyössä