K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nytkö sen piti pikku damage controllina päästä homostelemaan bändikaverinsa kanssa suoraan tv-lähetykseen, että saadaan huomiota lisää pois juorolehtien otsikoista?
Tai mitä jos joskus vaikka katsoisit ne jutut ennen kun alat arvostella? Onhan se helppo inhota jotain omien ennakkoluulojen pohjalta, kun ei koskaan edes haasta itseään sen osalta. Lukee vaan muiden kommentit ja tekee niistä mahdollisimman negatiiviset johtopäätökset.
 
vierailija
K:han on juhlinut jo H:n synttäreitä?? Silloin kun porukalla olivat päivällisellä. Kyllä H:lla varmaan muukin kaveriporukka on jonka kanssa nyt juhlia. K voi vielä olla Miken kanssa siellä Saksassa, me kun ei tiedetä
Ei varmasti jättäisi bestiksensä synttäribileitä välistä. Edelliset synttärijuhlat näytti olleen perheen ja läheisten kesken illallinen ja nämä taas vaikuttaa enempi kavereiden kanssa vietetyiltä synttäreiltä. Kärtsä tietysti kuuluu molempiin ryhmiin. Kärtsän stoori Adelen keikan jälkeen, jossa kirjoitti "Thank You Germany, see you in october" vaikutti ihan siltä, että loma loppui siihen ja lähtö Saksasta oli eilen.
 
vierailija
Kuka Seiskassa edes kirjoittaisi Jessestä tai sen gf:stä kun ovat ihan taviksia.
Mulla ainakin meni vähän aikaa ennen kuin tajusin keistä tässä edes oli kyse. Tiedän toki Jessen, mutta en hirveästi seuraa kärtsää ja sen hoviin tuntuu liittyvän paljon nimiä. Vaikka fanikunnassa heidät tiedetäänkin, ei taida tosiaan yleistä kiinnostusta riittää juorulehtiin saakka.
 

Yhteistyössä