K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Etsipä sinä esimerkki tapauksesta, jossa juorulehdessä julkaistu parisuhde huhu olisi osoittautunut täysin tuulesta temmatuksi. Itselle ei tule heti tällaista tapausta mieleen.
Onhan monikin julkkis kertonut miten suhdetta on seiskoissa viritelty suunnilleen jokaisen vierellä kulkebeen kanssa. Parhaimmillaan on sisarustakin epäilty kumppaniksi.
 
vierailija
Etsipä sinä esimerkki tapauksesta, jossa juorulehdessä julkaistu parisuhde huhu olisi osoittautunut täysin tuulesta temmatuksi. Itselle ei tule heti tällaista tapausta mieleen.
Täh, juorulehdethän yhdistää julkkikset romanttisesti about jokaiseen, jonka kanssa ne nähdään jossain julkisella paikalla. Varmaan suurin osa niistä ei pidä paikkaansa. 😂
 
vierailija
Täh, juorulehdethän yhdistää julkkikset romanttisesti about jokaiseen, jonka kanssa ne nähdään jossain julkisella paikalla. Varmaan suurin osa niistä ei pidä paikkaansa.
Yhdistää kyllä, mutta ei kai sentään väitä, että on nähty suutelemassa jne? Kai joku niille on tällaisen vinkin antanut. Tämä ”lähde” voi tietysti valehdella
 
vierailija
Täh, juorulehdethän yhdistää julkkikset romanttisesti about jokaiseen, jonka kanssa ne nähdään jossain julkisella paikalla. Varmaan suurin osa niistä ei pidä paikkaansa.
Joo, en nyt yhtään ymmärrä tätä argumenttia, että jos se on juorulehdessä julkaistu, niin kyllä sen silloin pitää totuuteen perustua. Juorulehdethän levittävät juuri nimensä mukaisesti juoruja, eli varmistamattomia tietoja. Kaikista pinnalla olevista julkkiksta spekuloidaan, kenen kanssa on suhteessa tai missä sitä tyttö/poikaystävää piilotellaan. Heti kun käy syömässä jonkun kanssa, niin on selvästi treffeillä, ja kun on lapsi matkassa, niin se on oma salattu lapsi eikä ikinä kaverin tai sisaruksen muksu.
 
vierailija
Tosin S:n fanikunnassa on paljon hullua sakkia. Kun D julkaisi sen Kroatiassa ottelun poskisuudelmakuvan S:sta ja itsestään, oli instan pahimmat kommentit aika ikäviä.
Myös ne damonin aiemmin ottamat kuvat sadiesta (ja sonnysta) sai kiivaita kannanottoja: Damon on pilannut sadien, kuvat on törkeitä, seuraavaksi varmaan seksifilmi jne. Kieltämättä sadien fandomissa on tosi kiihkeää porukkaa, ja osa ei ehkä kestä sitä että se on tosiaan aikuinen nyt.
 
vierailija
Älä viitsi. Siihenhän sillä on aikanaan viitattu, kun mistään Sadiesta ollut tietoakaan vaan piti rajoittaa keskustelusta pois K:n tyttis. Sama homma nyt Bojanin kohdalla.
Siellä kun rakastetaan sääntöjä ja sääntöjankkausta mutta tosiasia on että kokoajan tulee lisää mitä se porukka haluaa kieltää. Millään ette saa sääntökirjaan kaikkea mahdollista mutta onnea yritykseen.
 
vierailija
Bojanista ja hänen mahdollisista naiskuvioista ei oo juoruttu missää slovenian lehdessä melanie suhteen jälkeen eli tää on nyt eka juoru bojanin suhdekuviosta sen jälkeen. Miten joku voi kuvitella että tää on nyt vaan sattumaa?😂 ottaen huomioon viel aiemmat todisteet kuvineen (huppari, karlo kirri takki ym) veikkaan myös et cosmo ei ihan kaikkee tuulestatemmattuja juttua julkase eli jtn muutakin tuossa taustalla on
 
vierailija
Onneksi S ei ole mikään megastara. Eikö sillä Finnillä ollut semi-taviskumppani hiljattain ja hän sai olla ihan rauhassa lukuunottamatta paria harhaista fania.
Onhan se iso stara? En mä nyt tiedä mitä tarkoitat megalla, mutta tein aikaisemmin pienen gallupin työpaikan kahvipöydässä ja kotona vielä teinien keskuudessa, niin kaikki kyllä tiesi kuka on Sadie. On se ainakin huomattavasti isompi stara kuin Bojan itse.
 
vierailija
No tulin käymään kun kerran oikein tultiin häiritsemään omaan ketjuun.
Ymmärtkö sen, että täällä on useita kommentoijia, jotka viihtyvät näissä kaikissa ketjuissa. Mun mielestä on tosi tekopyhää tulla tänne syyttelemään muita. En minäkään vauvalla syyttele shippaajia siitä, kun joku heistä käy täällä trollaamassa. Voi olla että kyseessä on jopa samat trollit, jotka vaihtavat aihetta ketjun mukaan.
 
vierailija
Jos nää ei ole mitenkään peitellyt sitä suhdetta Ljublanassa, niin miksi ylipäätään peittelis. Ei vaan julkista sitä somessa. Ja jos on rakastunut, niin sen kyllä haluaa tuoda esille.
 
vierailija
Bojanista ja hänen mahdollisista naiskuvioista ei oo juoruttu missää slovenian lehdessä melanie suhteen jälkeen eli tää on nyt eka juoru bojanin suhdekuviosta sen jälkeen. Miten joku voi kuvitella että tää on nyt vaan sattumaa? ottaen huomioon viel aiemmat todisteet kuvineen (huppari, karlo kirri takki ym) veikkaan myös et cosmo ei ihan kaikkee tuulestatemmattuja juttua julkase eli jtn muutakin tuossa taustalla on
Cosmon jutussa ei tehty mitään muuta kuin toistettiin sanasta sanaan mitä juorulehden jutussa sanotaan. Ei heillä ole yhtään sen enempää tietoa mistään, tottakai he julkaisevat noin mehevän juorun Slovenian unelmavävystä oli totta tai ei.
 
vierailija
Mua ainakin tää tieto S&B kuviosta ilahduttaa. Mikäs sen ihanampaa kuin olla rakastunut. Ja tänään saatiin vielä K&B ystävyyteenkin vahvistusta.
Näin mäkin ajattelen. Musta on vaan ihanaa, jos sekä K että B ovat löytäneet itselleen sopivan kumppanin. Ei se mua silti estä (ei ole koskaan estänyt) fiilistelemästä tämän saagan mieshenkilöiden ystävyyttä. Rakastan myös kuumistella heitä eri komboissa.
 

Yhteistyössä