K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämä ei ole sitten haukkumista tai arvostelua, vaan olen ihan vilpittömästi huolissani siitä, kun B tuntuu vaan laihtuvan ja laihtuvan. En ota kantaa B:n tilanteeseen, mutta laihduttaminen on yksi tapa pitää kontrollia yllä ja se saa sut tuntemaan, että tilanne on sun omassa hallinnassa.
Miten tuosta muka näkee, että on laihtunut? Minä en näe, kun Bojan on siinä kauempana, kasvot ei näy, löysät vaatteet päällä. Miten siitä voi päätellä että on laihtunut vielä lisää?
 
vierailija
Se on sitten näin. K on tukevoitunut vuoden aikana. Syö ja juo suruunsa suomalaiseen tapaan. B on lauhtunut vuoden aikana. Ei syö eikä ehkä juokaan suruunsa. Slovenialainen tapa. Yhteistä näillä on viisut -23 ja keskinäinen hulluttelu. Tuliko leikistä vahingossa totta?
 
vierailija
Plus se että äkkiä puetaan kahta paitaa päällekkäin keikalla kuin piilotellakseen omaa vartaloaan.
Joku nautahan oli puutarhan keikkaraportissa nähnyt Bojanin keikan jälkeen ilman paitaa ja paikalla oli muitakin faneja katselemassa. Ei kai se olisi ilman paitaa ollut jos olisi ahdistanut.

Ihan normaalia laihtumista tuo on. B oli tosi hoikassa kunnossa NTn aikaan ja kerännyt painoa alkuvuodesta. Hoikalla ihmisellä näkyy painonvaihtelu todella helposti.
 

Yhteistyössä