K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
”K/B-shipissä pettyneiden ja entisten shippaajien tukiketju. Myös realisteille tervetuloa.”

Ei shippausta tai yksityishenkilöiden haukkumista, vaan realismia eli ei mitään skenaarioita, spekuja tai harhakuvitelmia. Realismi on sitä mitä tapahtuu, ei sitä mitä voisi tapahtua. Shippaus puolestaan on sitä mitä voisi tapahtua.
En puhu ekasta viestistä vaan ekasta sivusta. Lue nyt ne ekan sivun viestit edes. Kukaan ei täällä valittanut keskustelun aiheista aiemmin, et voi tulla tänne tuhansien viestien jälkeen sanelemaan sääntöjä. Ja jos nyt saivarrellaan kun kerran se ketjun eka viesti on mielestäsi sääntökirja, niin siinä ei kielletä shippausta eikä mitään muutakaan.
 
vierailija
Hupparinnyörit 🤣 Todellakin liikutaan pikkasen syvissä vesissä kun stalkataan jotain nyörejä, eikä tää oo oikea paikka sille. Täällä piti pysytellä realismissa eli musiikissa, ei missään ihmissuhdeleikeissä. Yksityishenkilöiden ”asiallinen kritiikki” on myös ollut sellaista että siitä pitäisi tehdä rikosilmoitus, jos ei ole jo tehty.
No ne hupparin narut on sentään totta, niitä ei tarvitse keksiä omasta päästä.
 
vierailija
Ette ole tosissanne noiden sääntöjenne kanssa?! Tämä on komposti, kaikki mahtuu aiheidensa kanssa. Se mikä kulloinkin keskusteluttaa on pinnalla. Välillä se voi olla B&D, toisinaan B&S, toisinaan shippaus ilmiönä ja k&b shippiin kyllästyminen. Nyt ei taida olla mitään pinnalla kun säännöt keskusteluttaa. Miksi te sääntö-jankkaajat olette niin mustasukkaisia eri aiheista? Ainoa sääntöä on että täällä ei shipata k&b, ei muuta. Tiukat säännöt tyrehdyttää keskustelun ja johtaa säännöistä jankkaaminen. Sitäkö te tänne(kin) haluatte?
 
vierailija
Minä jään ainakin tänne. Vaikka tykkään D/B-spekuilusta kiinnostaa myös muut aiheet milloin mikäkin on pinnalla. Kyllä tuo sääntöjankkari lopettaa kun ei anneta sille huomiota, tai jääköön huutelemaan yksinään.
Painu sitten vauvalle kuumeilemaan, täällä puhutaan musiikista ja realistisista tapahtumista shippausta vihaavien kesken!
 

Yhteistyössä