K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä siellä Kärpylle kotia rakennetaan, oli silloin se joku raksa kuva ja nyt katsoo uusinta seurattua instassa. Eiköhän tämän NMn kanssa sinne se perhe perusteta. Sitten jää varmaan lapsen kanssa ensin kotiin.
 
vierailija
Joo ei kuulu ei, mutta näinhän tässä on käynyt, että paljon ilkeämielistä kommentointia häntä kohtaan esiintyy. Ihan syyttä, koska hänestä ei juuri mitään tiedetä. Varmaan on hyvinkin mukava ihminen, eihän K hänestä muuten tykkäisi. Jos tosiaan olisi ollut reilusti tiedossa ja ehkä normaalisti esillä, niin se olisi tullut ulkopuolisillekin paremmin ilmi ja tätä ilkeilyä ei esiintyisi.
Ja ei tarvitse kommentoida, että ei kuulu muille. Ei tietenkään kuulu, mutta tällä toimintavalla valitettavasti hänestä on tullut joku mystinen taustahenkilö, josta kyllä juorutaan, mutta ei oikeasti kauheasti tiedetä. Eihän se oikein ole, mutta fanien käytös nyt vaan on usein p...estä.
Luulen Kn käytöksen johtuvan edellisen avoliiton kariutumisesta. Oli kova pala erota elämänsä naisesta.
Ehkä ei aluksi edes hakenut vakavaa suhdetta peläten saman toistuvan. Nyt ei käynytkään niin. Sopiva puolisko löytyi. On mukana ja varmasti taustalla jeesaa paljonkin. Hyvä niin.
 
vierailija
Ihan sellainen tulee mieleen, että miten hänen toimeentulonsa ja tulevaisuutensa on järjestetty? Onko hän jollain tavalla töissä tuolla firmalla? Vai onko vaan yhteinen talous ja yhteiset rahat? Entä tulevaisuus, tässä jää monta työssäolovuotta pois, se näkyy ensinnäkin cv:ssä ja toisaalta sitten myöhemmin eläkkeessä. Monesti nuoret rakastuneet eivät näitä asioita ajattele, mutta kyllä pitäisi. Eihän siinä mitään, jos rakkaus kestää ja yhdessä vanhetaan, mutta aina ei käy niin.
Jos on lastenhoitajan koulutus niin ei se mitään haittaa jos on viisi vuotta pois työelämästä. Varhaiskasvatukseen pääsee aina takaisin töihin. Ja eiköhän heille jokin järjestely ole.
 
vierailija
Laulaa/räppää muistaakseni suomenkielellä. Euroopan kiertueella oli pataljoona kielitaitoisia mukana. Viisuissa oli tulkkina Jesse.
Ai niin se kuuluisa Are you Kuullaan varmaan ruississa kun K ja B esiintyvät samalla lavalla, samana iltana.
Toivottavasti ei sittenkään. Jos siellä on Sadie paikalla, B ei välttämättä ole innostunut jatkamaan sisäpiiriläppää. Nyt on uudet tuulet.
 

Yhteistyössä